Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya U20 Macini izleyen oldumu aranizda. bizim takimda sag acik da oynayan bir cocuk vardi. ilk yariyi izleye bildim malesef macin ama ikinci yarida galiba 2 gol de atmis.

adı cenk yetenekli..ama rakip zayıftı.zaten o takımda en büyük potansiyeller hakan,okay yokuşlu ve kerim frei..sonra salih ve artun geliyo.

Orta dedinizde..dogru... bizim takim hic orta yapmiyor nedense...yoksa hem BURAK hem DROGBA cok iyi kafa atiyorlar.

fatic hoca döver ama bu calrinhosyu herhalde :D arkaya geri dönüslerde baya baya zorluk cekiyor

Yav hic mi ofansif sol bek izlemediniz. Marcelo ileriye ciktiginda taaa rakip kale sahasinin cizgisinde olunca aninda geriye mi kosuyor ? Hayir. Onun yerine orta sahadan birisi kademesine giriyor. Adam zaten mac boyunca 100 tane bindirme yapiyor. Tek bir yaridan Sabri'nin sezon boyunca yapamayacagi kadar etkili orta aciyor. Vitesi yükseltmis araba gibi topla birlikte müthis hizlaniyor, ilk yarida böyle bir keresinde 2 oyuncuyu ekarte etti ve bunlari her mac yapiyor.

Eboue ve Carlinhos ile güzel 352 olur aslinda :ayatollah:

Muslera

Semih Chedjou Zan

Inler Selcuk

Eboue Sneijder Carlinhos

Drogba Burak​

chedjou o gerı donus acıklarını kapabılecek tecrubede ve hızda. Belkı bu ıkısı bu sekılde dusunulmustur

Ayrica bu bi test maci... adamdan herhalde +15km kosmasin beklemyiorsunuz :asd:

Orta dedinizde..dogru... bizim takim hic orta yapmiyor nedense...yoksa hem BURAK hem DROGBA cok iyi kafa atiyorlar.

Nedeni çok açık. çizgiye inecek oyuncumuz maalesef yok. Kanat oyuncusu yerine devşirme kanatlarla oynuyoruz. Amrabat hariç.

Yav hic mi ofansif sol bek izlemediniz. Marcelo ileriye ciktiginda taaa rakip kale sahasinin cizgisinde olunca aninda geriye mi kosuyor ? Hayir. Onun yerine orta sahadan birisi kademesine giriyor. Adam zaten mac boyunca 100 tane bindirme yapiyor. Tek bir yaridan Sabri'nin sezon boyunca yapamayacagi kadar etkili orta aciyor. Vitesi yükseltmis araba gibi topla birlikte müthis hizlaniyor, ilk yarida böyle bir keresinde 2 oyuncuyu ekarte etti ve bunlari her mac yapiyor.

iyi yaptigini bende biliyorumda ama baya baya abartiyor brezilya takiminda. sol acik almiyoruz sonucda. adam bazi maclarda resmen sol acik zanedersin. 60% sol bek posisyonu korumali gerekir 40% hucum. bu dengeyi bulmasi gerekir bence. simdiki carlinhos cogu macda tam tersi hata 70% hucum 30% bek merkezini koruyor sadece. böyle olmaz bu is. umarim anlata bildim .

Eboue ve Carlinhos ile güzel 352 olur aslinda :ayatollah:

Muslera

Semih Chedjou Zan

Inler Selcuk

Eboue Sneijder Carlinhos

Drogba Burak​

bugün bu kadronun şu versiyonunu yapmıştım;

-------------------Muslera----------------------

-----------Semih--Chedjou----Dany-------------

----------------Selçuk---İnler-------------------

-----Eboue---------Sneıjder---------Nani--------

--------------Burak---------Drogba-------------

Amrabat sag taraf'da daha iyi oynior bence.

AB olayi gecerkirse

Kanatlar: Farfan/Nani--------------------Amrabat

olur

Iste bu ne kadar dogru tartisilir. Tamam modern bek hücum'a destek verecek, ama bazen asil görevi defansi unutuyor gibi.

(Bu izledigim 2. mac, yani pek fikir sahibi degilim de)

Pardon tam istedigim olmadi 1.31.10 izleyin o verdigimin linkte normalde direkt o anin cikmasi lazim.

bu cocuk iyi ya. 18 yasinda cenk sahin ismi. rakip sayif ola bilir ama baya baya etkili topla hemde seri hizli cekilde. gol vuruslarinda da soguk kanli. potansiyeli cok yüksek buldum ama yinede bir kac mac ve daha güclü rakiplerede bakmak gerekir. kerim etkisiz buldum ben ama kalitesi potansiyeli var yinede.

Türkiye 3-0 El Salvador - (Maç Özeti) - FİFA U20 Dünya Kupası - YouTube

Iste bu ne kadar dogru tartisilir. Tamam modern bek hücum'a destek verecek, ama bazen asil görevi defansi unutuyor gibi.

(Bu izledigim 2. mac, yani pek fikir sahibi degilim de)

Valla orasi Fatih hocaya kalmis. Eger mevcut sistemde devam edeceksek (4312) böyle bir hucumcuya ihtiyacimiz olacak. Bize gelirse zaten bu kadar fazla hücuma cikamaz. Bir Eboue cikar bir Carlinhos. Bana göre Carlinhos zeki bir oyuncu ve zeki oyuncular etrafinda daha iyi olan oyuncular ile cok daha iyi oynar. Sadece tek korkum uyum saglayabilecek mi. Sol bek bölgesinde oldugunda, defansif anlamda fazla siritmadigini gördüm. Nasil kademe yapacagini fln biliyor. Kayarak müdahale yaptigini da gördüm. Bu macin basinda da yapti bir tane.

Carlinhos harika bir bicimde topu caldi ve güzel verkac ile gole yaklasti, kaleci topu kurtardi.

Bu Carlinhos'un cikislari denildigi gibi taktik olabilir tabiki, düzeltilmeyecek bir konu degil asla. Önemli olan su, Carlinhos kaliteli bir bek görüntüsü veriyor acikcasi. Teknik kapasitesi bir bek icin yüksek duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt