Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu cocuk iyi ya. 18 yasinda cenk sahin ismi. rakip sayif ola bilir ama baya baya etkili topla hemde seri hizli cekilde. gol vuruslarinda da soguk kanli. potansiyeli cok yüksek buldum ama yinede bir kac mac ve daha güclü rakiplerede bakmak gerekir. kerim etkisiz buldum ben ama kalitesi potansiyeli var yinede.

Türkiye 3-0 El Salvador - (Maç Özeti) - FİFA U20 Dünya Kupası - YouTube

Adam hasta Fenerli çıktı, soğudum ben direk

GIrseydi, güzel gol olurdu

adı cenk yetenekli..ama rakip zayıftı.zaten o takımda en büyük potansiyeller hakan,okay yokuşlu ve kerim frei..sonra salih ve artun geliyo.

hakan baya baya büyük yetenek bu takimda. salih ...ya ben bu cocukdan tam bir sey anlamadim acikcasi. biraz hali saha oyuncusu gibi geliyor bana.

yetenekleri teknik anlamda tartisilmaz ama oyun bakisi pek iyi degil bir orta oyuncusu olarak. oyunu yavaslatiriyor. yan pas yada geri pas.

cok kez böyle izledim bunu ama son vuruslari iyi ve posisyon almasida cok iyi oldugu icin ordan kurtariyor simdilik . yasindan dolayi ama gelisime acik ama o kriter ettigim nokta öyle kolay kolay edilecek bir konu degil. bir selcuk inan oyun okuyusu veya saha görsünü yakalarsa ilerde muthis bir oyuncu olur ama fenerde bu gelisimi göstere bilir mi :D hadi niyetliyiz 10% belki

1017079_488313531242150_1614116293_n.jpg

hava ne güzel ya :)

bence Sabri > Carlinhos

keske ömer üründül anlatsa maci

I'm Supermannnnnnnnnn :trollface::asd:

Carlinhos'tan zarif hareketler. Sobis klasini konusturdu.

savunmada kaldigi zaman ama kademe anlayisi iyi calrinhosun. riera dan bir kere cok daha iyi konuda :D

savunmada kaldigi zaman ama kademe anlayisi iyi calrinhosun. riera dan bir kere cok daha iyi konuda :D

Bırakın'da iyi olsun hocam Riera açıktan bozma bir adam , Carlinhos has sol bek birde olmasaydı :D

Birde Carlinhos'un maçı mı var şuan ?

Nasıl oynuyor Carlinhos , bizde yeterli olur mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt