Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bırakın'da iyi olsun hocam Riera açıktan bozma bir adam , Carlinhos has sol bek birde olmasaydı :D

Birde Carlinhos'un maçı mı var şuan ?

Nasıl oynuyor Carlinhos , bizde yeterli olur mu ?

yeterli olur bence . ben begeniyorum acikcasi ama taktik anlayisini biraz degistirmesi gerekir :)

Türkiye liginde bukadar offansiv oynaya bilir ki oda bir kac maclarda ama avrupa maclarinda bu cekilde oynayamaz .

Defansif olarak daha kötü olan Andre Santos oynadiysa Carlinhos hayli hayli oynar. Ayrica Fransa Ligue 1'in önemli sag beklerinden olan Mariano 26 yasinda Avrupa'ya cikti ve gayet iyi performans gösteriyor. Marcelo'da Fluminense alt yapili.

Deco oyunda. 4-2 oldu bu arada.

Carlinhos oyundan cikti Monzon girdi yerine.

Fluminense rakibini fazla hafife aldi 2. yari mac bir anda 4-3 oldu.

abovv bu ne ya. Wc ye gittim geldim 4-3 olmus :D

Bu acilis golü bayagi güzeldi. [video=youtube;eUlrIg6A1EY]https://www.youtube.com/watch?v=eUlrIg6A1EY[/video]

Buda Carlinhos'un harika asisti [video=youtube;27OXNy_cAZA]https://www.youtube.com/watch?v=27OXNy_cAZA[/video]

Re: Transfer Nöbeti

Iyi geceler herkese.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu acilis golü bayagi güzeldi. [video=youtube;eUlrIg6A1EY]https://www.youtube.com/watch?v=eUlrIg6A1EY[/video]

Buda Carlinhos'un harika asisti [video=youtube;27OXNy_cAZA]https://www.youtube.com/watch?v=27OXNy_cAZA[/video]

başından beri bu adamı öven bir kaç kişiden birisin. Harika dediğin asistte defans oyuncusunun yaptığı hatayı görmeden yorum yapıyorsun. Harika asist nokta bir orta olur veya pas. Carlinhos kendi takımında olan 2 oyuncunun tam ortasına top atmış. Defans oyuncusu hata yapmasa hiçbir şey çıkmazdı pozisyondan. Düşünceni değiştirmek değil niyetim fakat biraz daha objektif bakabilirsin. Ezbere yapılmış bir orta ve bize ezber bozan oyuncular lazım. (Avrupada tepeye oynamak istiyorsak eğer)

başından beri bu adamı öven bir kaç kişiden birisin. Harika dediğin asistte defans oyuncusunun yaptığı hatayı görmeden yorum yapıyorsun. Harika asist nokta bir orta olur veya pas. Carlinhos kendi takımında olan 2 oyuncunun tam ortasına top atmış. Defans oyuncusu hata yapmasa hiçbir şey çıkmazdı pozisyondan. Düşünceni değiştirmek değil niyetim fakat biraz daha objektif bakabilirsin. Ezbere yapılmış bir orta ve bize ezber bozan oyuncular lazım. (Avrupada tepeye oynamak istiyorsak eğer)
Ha harika orta yazmisim ha harika asist. Gol oldugu icin asist oluyor. Buna mi takildin ? Senin mantigina göre yapilan orta (ezber bozan orta) daglara taslara olmali ve topa hamle yapan oyuncu topa güclükle dokunmali degil mi ? Böyle bir seyi de ilk defa duyuyorum. Orta ya iyidir yada kötüdür. Yorumundan sunu anliyorum bu adami yeterince izlememissin yoksa ezber bozan lafini kullanmazdin. Sanki adam 90 dakika boyuncu sürekli orta yapiyor. Carlinhos mac boyunca 3 defa gollük orta yapti. Hic olmazsa maclarini izleyipte degerlendiriyoruz.

Ha harika orta yazmisim ha harika asist. Gol oldugu icin asist oluyor. Buna mi takildin ? Senin mantigina göre yapilan orta (ezber bozan orta) daglara taslara olmali ve topa hamle yapan oyuncu topa güclükle dokunmali degil mi ? Böyle bir seyi de ilk defa duyuyorum. Orta ya iyidir yada kötüdür. Yorumundan sunu anliyorum bu adami yeterince izlememissin yoksa ezber bozan lafini kullanmazdin. Sanki adam 90 dakika boyuncu sürekli orta yapiyor. Carlinhos mac boyunca 3 defa gollük orta yapti. Hic olmazsa maclarini izleyipte degerlendiriyoruz.

Adamı senden fazla izledim o konuda sıkıntı yok. Daha önce de bu konuda tartışmıştık seninle. söylediklerimi çarpıtıyorsun. Ezber bozan ortadan anladığın dağlara taşlara atıp son an da birinin vurması değil. Bu sonucu nasıl çıkardın bilmiyorum. atılan ortanın rakip savunmayı oyundan düşürmesi. ezber bozan orta veya pasın tanımı bana göre budur.. Carlinhos düz bir oyuncu. Asla Galatasaray ayarında bir takımda oynayabilecek kapasiteye sahip değil. Kreatif bir oyuncu hiç değil. Sola Nani / Farfan gibi bir oyuncu koyarsan Carlinhosun zaten eksik olan savunma özelliği iyice dibe vurur. Geri dönüşlerde çok sorunlu. Maçlarını izleyerek yorum yaptığını söylüyorsun. savunmanın solunu kapatmak için bizde ki Dany gibi oynayan bir stoperleri var. sürekli solda ki boşluğu kapatıyor. (Görmüş olmalısın) Bize kendini ispatlamış bir oyuncu lazım. 26 yaşına gelmiş ve hala brezilya liginde oynayan bir oyuncu kendini ispatlamamıştır. Eksiği olmayan bir oyuncu olsaydı bugüne kadar çoktan avrupaya açılmıştı. Yalan dolan haberlerle oyuncuya piyasa yapmaya çalışıyorlar. geçen yıl Milanın istediği söyleniyordu fakat Milan yalanladı ve ilgilenmediklerini söyledi. Carlinhos sol bekten çok sol açık oyuncusu gibi. Oynadığı maçların neredeyse hepsinde sol bek olarak başlayıp sol açık olarak bitirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Sol'a bir bek alır kanattaki oyuncuyu çıkarır carlinhos o bölgeye geçer maçı açık olarak tamamlar. Kendi bölgesinde iyi oynayan bir oyuncuyu neden başka bölgeye çeksin ki bir TD? oynadığı bölgede sorun yaşar. daha iyi oynadığı bölgeye çeker. Düz mantık.

Defansif olarak daha kötü olan Andre Santos oynadiysa Carlinhos hayli hayli oynar. Ayrica Fransa Ligue 1'in önemli sag beklerinden olan Mariano 26 yasinda Avrupa'ya cikti ve gayet iyi performans gösteriyor. Marcelo'da Fluminense alt yapili.

Biraz fazla abartıyorsun Carlinhosu bence. O kadar iyi oyuncu değil. Daha ciddi sol bekler varken piyasada

farfan :ayatollah:
resize.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt