Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

yanliz stocker'i izleyen hayiflanir bize niye boyle bir kanat vermedin tanri. uyarayim

tanrıya aydın sabri hakan balta adları adına bolca hayıflanıyorum reiz zaten bolca boşumuz var..

Eliseu gelcek görürsün şimdi sonra keşke farfan gelse diceng

Transfer Nöbeti

Ben Carlinhos'u fazla abartmıyorum sadece adamı doğru düzgün izlemeden, bilgi sahibi olmayanların fikir sahibi olupta saçma sapan şeyler söylediği için öyle gözüküyor olabilir. Zaten Carlinhos'tan daha iyi sol bekler olduğu kesin. Ben sadece bu adam ile ciddi ilgilendiğimiz için onca maçını izleyip sizlere bilgi aktarmaya çalışıyorum.

Scout ekibi bu adamı o kadar zamandır izliyor ve kulüp almakta ısrarlı, bunlar bu oyuncunun Mustafa Sarp gibi algılanmasını mı gerektirir.

Beyler ben carlinhosun hicbir macini izlemedim sadece bir youtube videosunu izledim, melo'nun sol bek ikizi gibi geldi izleyenler bu konuda benimle ne derece hemfikir acaba?

Cevap: Transfer Nöbeti

farfanı naniden daha çok istiyosan carlinhosuda kolarovda fazla istersin normal

carlinhosu kolarovdan dah fazla istememin nedeni taktiksel ve oyun yapısı gülüm o konuda tartışırım veseni mat ederim.

aama farfanı isteme nedenim daha ÇOK duygusal. ben öyle parçalayan sert zorlayan adamları severim. üstüne üstlük hızlıda. daha saglam duurcagını inanıyorum. ama naniyide çok isterim. kappito chico ?

Re: Transfer Nöbeti

Madem yabancı sınırı kalkacak ver 10-15 milyon Shakthar style gelecek vaad eden Güney Amerikalı'ya. Herkes mutlu olsun.

carlinhosu kolarovdan dah fazla istememin nedeni taktiksel ve oyun yapısı gülüm o konuda tartışırım veseni mat ederim.

aama farfanı isteme nedenim daha ÇOK duygusal. ben öyle parçalayan sert zorlayan adamları severim. üstüne üstlük hızlıda. daha saglam duurcagını inanıyorum. ama naniyide çok isterim. kappito chico ?

ben sol bek oynayan adamın asli görevinin defans olduğunu düşünüyorum...Sol bek defansı iyi yapacak sağlam duracak,pozisypn bilgisi iyi olacak,kademeye girecek yerinde ve zamanında,fiziği güçlü olacak..daha sonra ofansif kısım gelir ki bu ikisine sahip pek sol bek bulamazsın bu doğrultuda diyorum ki

kolarov>>carlinhos

carlinhos kotu adam degil de bir kolarovla kiyaslamak nedir talucum kolarov premier lig fahisesi bir adam carlinhos ise hayatini dangalak brezilya beklerine karsi bindirme yaparak gecirmis.

ben sol bek oynayan adamın asli görevinin defans olduğunu düşünüyorum...Sol bek defansı iyi yapacak sağlam duracak,pozisypn bilgisi iyi olacak,kademeye girecek yerinde ve zamanında,fiziği güçlü olacak..daha sonra ofansif kısım gelir ki bu ikisine sahip pek sol bek bulamazsın bu doğrultuda diyorum ki

kolarov>>carlinhos

günümüz modern futbolunda senin dedigin tiplerin piyasası artık azalıyoru. bek dedigin defans yaptıgı kadar ofans yapıcak.büyük takımlardada bu tarz bek görüyorsun zaten. hatta ofansa daha fazla önem veriyorlar ki hücüm tıkandıgında bekler işi çözen tipler oluyor. hali hazırda 3 lü orta saha oynuyoruz ve yabancı işi olmazsa öyle oynıcaz ve o sistemde kanat koridoarlarının nerdeyse tamamı beklere kalıcak. bu sebeple hızlı gel git yapan modern bir adam lazım bize. kolorov öyle degil. ayagı iyi defansı iyi ofansı ve atikligi sınırlı bir adam. carlinhos öyle degil. bizim lig için gaye yeterli fizige sahip bence.. kademeyede giriyor merak etme kırma bek degil kendisi. ve oyunu açma orta pas konusunda sneijderla yarışcak kapasitede herif. yani bu işler kolay degil.

carlinhos kotu adam degil de bir kolarovla kiyaslamak nedir talucum kolarov premier lig fahisesi bir adam carlinhos ise hayatini dangalak brezilya beklerine karsi bindirme yaparak gecirmis.

renktaş bize yaşını almuş pörsümüş fahişeden çok el degmemiş bir adam lazım ;)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Farfan bu sene Schalke'nin kilit oyuncusuydu. Cok formdaydi ve genel olarak hic düsüs yasamadi bu sene. Bu yuzden Schalke taraftarlari cok korkuyor satilacak diye.

Gelse 3 mac sonra tapilmaya baslanacak, biraz daha genc olsa daha iyi olurdu tabi.

HTC Sensation XL with Beats Audio X315e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Farfan'a hayır deme lüksümüz yok Keita'dan sonra belki de bizi tatmin edecek bir kanat transferi olacak ancak ben şahsen Nani'yi daha çok istiyorum ve daha çok yararlı olacağına inanıyorum :yenieek:

Hem Farfan 29 , Nani 26 yaşında piyasa açısından , saf yetenek açısından , takıma yararı açısından , isim açısından kesinlikle Nani > Farfan.

farfan bence iyi oyuncu, amrabatla kıyaslanamaz. ama farfana 8 vericeksek eğer 12-13 milyona nani yi almak daha mantıklı olur. nani her türlü farfandan iyidir ve 2 sene sonra satmaya kalksan yine 10 milyona satarsın. farfana ise 2 sene sonra kimse 2-3 ten fazla vermez. bizim başkanda böyle düşünüyordur eminim.

Nani daha iyi tabi ki ama Farfan gelirse de çok sevinirim

Re: Transfer Nöbeti

Kolarov'la ilgilendiğimize dair en ufak bir haber yok, kim çıkardı bu Kolarov olayını ? Kolarov'un City'den ayrılacağı kesin mi ? Kolarov çok maliyetli bir transfer olur. O fiyata çok daha iyisini bulabiliriz. Birde şöyle bir şey var. Bir oyuncunun ismi var diye üst düzey futbolcu olmasını gerektirmez. Kendi kişisel fikrimi soracak olursanız Kolarov tabiki Carlinhos'tan daha iyi bir sol bek ama çok pahalıya patlar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Chedjou icin gorusurken su Payet'i sormayi akil edebildiler mi acaba

HTC Sensation XL with Beats Audio X315e cihazımdan Tapatalk 2 ile meraklanarak gönderildi

2.5 guada umutu alıcagına git cenk tosunu al ya

günümüz modern futbolunda senin dedigin tiplerin piyasası artık azalıyoru. bek dedigin defans yaptıgı kadar ofans yapıcak.büyük takımlardada bu tarz bek görüyorsun zaten. hatta ofansa daha fazla önem veriyorlar ki hücüm tıkandıgında bekler işi çözen tipler oluyor. hali hazırda 3 lü orta saha oynuyoruz ve yabancı işi olmazsa öyle oynıcaz ve o sistemde kanat koridoarlarının nerdeyse tamamı beklere kalıcak. bu sebeple hızlı gel git yapan modern bir adam lazım bize. kolorov öyle degil. ayagı iyi defansı iyi ofansı ve atikligi sınırlı bir adam. carlinhos öyle degil. bizim lig için gaye yeterli fizige sahip bence.. kademeyede giriyor merak etme kırma bek degil kendisi. ve oyunu açma orta pas konusunda sneijderla yarışcak kapasitede herif. yani bu işler kolay degil.

renktaş bize yaşını almuş pörsümüş fahişeden çok el degmemiş bir adam lazım ;)

brezilyadan çıkmamış ve avruğa görmemiş adama ben kademe konusunda pek güvenemiyorum....Brezilyada maçlar zeybek havası gibi oynanıyor çok ağırlar..Avrupada o bindirmelerinin yarısını yapamaz zaten...Kolarovunda ayağı öyle kötü falan değil bizim takımızda ofansada katkı yapacaktır...ama en önemlisi defansif olarak müthiş bir adam bence...carlinhosta pas konusunda wesley ile yarışamaz...yarışması teklif dahi edilemez...bizim lig için yeterli fiziğe sahip olduğunuda düşünmüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt