Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kolarov w'good player. [yedirtmeiz]

ama carlinhos'u aldik heral artik tartismanin manasi yogtur.

muslera

eboue ------- nounkeu(AB) -------- chedjou(AB) -------- carlinhos

inan ------------------- melo

sneijder(AB)

drogba ------- burak -------- frei​

incallah boyle olur kadr.

muslera

sneijder(AB)

Semih ?

Re: Transfer Nöbeti

brezilyadan çıkmamış ve avruğa görmemiş adama ben kademe konusunda pek güvenemiyorum....Brezilyada maçlar zeybek havası gibi oynanıyor çok ağırlar..Avrupada o bindirmelerinin yarısını yapamaz zaten...Kolarovunda ayağı öyle kötü falan değil bizim takımızda ofansada katkı yapacaktır...ama en önemlisi defansif olarak müthiş bir adam bence...carlinhosta pas konusunda wesley ile yarışamaz...yarışması teklif dahi edilemez...bizim lig için yeterli fiziğe sahip olduğunuda düşünmüyorum...

Şu Brezilya'dan çıkmamış Avrupa görmemiş saçmalığından vazgeçseniz diyorum. Defalarca söyledim. Mariano'da Bordeaux öncesi hiç Avrupa'da oynamamıştı. Şimdi ise bol Afrikalı Fransa liginde en iyi sağ bekler arasında gösteriliyor. Eski Fluminense'li.

muslera

sneijder(AB)

Aynen reis Semih ???

Hem AB statülü sisteme geçilirse Frei getirilip as takıma konmaz hemen sanmıyorum , şu kadro nasıl ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak Nani​

carlihosu boşverinde niye genç futbolcu almıyoruz NEDEN?

brezilyadan çıkmamış ve avruğa görmemiş adama ben kademe konusunda pek güvenemiyorum....Brezilyada maçlar zeybek havası gibi oynanıyor çok ağırlar..Avrupada o bindirmelerinin yarısını yapamaz zaten...Kolarovunda ayağı öyle kötü falan değil bizim takımızda ofansada katkı yapacaktır...ama en önemlisi defansif olarak müthiş bir adam bence...carlinhosta pas konusunda wesley ile yarışamaz...yarışması teklif dahi edilemez...bizim lig için yeterli fiziğe sahip olduğunuda düşünmüyorum...

ya andre santos. sadece ayakları vardı herifin geldigi nokta belli. başka ligleri küçümsemeden önce kendi liginize bakın. belççika liginde öne çıkan adamkara ya da hollandadan çıkanlara agıznızın suyu akarak bakıoruz. adam kaliteliyse iş varsa gerisi boş.. kolarovun ayagı iyi dedim zaten kötü demedim.

ya abartı yapıyorum bişiler anla diye.

adam gibi carlinhosu izlediginide düşünmüyorum.

kolarov stoper ooynasa daha iyi olur

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Şu Brezilya'dan çıkmamış Avrupa görmemiş saçmalığından vazgeçseniz diyorum. Defalarca söyledim. Mariano'da Bordeaux öncesi hiç Avrupa'da oynamamıştı. Şimdi ise bol Afrikalı Fransa liginde en iyi sağ bekler arasında gösteriliyor. Eski Fluminense'li.

iyide kac örnek verebilirsin böyle Brezilya futbolu yavaştır,ağırdır, ve < Avrupa futbolu....

kabul etmediniz gitti şunu

nounkeu'nun semih'in 300 kati kadar daha iyi bir defanz oldugunu goremeyen kac kisi var ona gore post'u uzun yahut kisa tutayim :ka19:

danny-chedju üst düzey olur gibi geliyor.

ya andre santos. sadece ayakları vardı herifin geldigi nokta belli. başka ligleri küçümsemeden önce kendi liginize bakın. belççika liginde öne çıkan adamkara ya da hollandadan çıkanlara agıznızın suyu akarak bakıoruz. adam kaliteliyse iş varsa gerisi boş.. kolarovun ayagı iyi dedim zaten kötü demedim.

ya abartı yapıyorum bişiler anla diye.

adam gibi carlinhosu izlediginide düşünmüyorum.

kolarov stoper ooynasa daha iyi olur

ya tamam arkadaş...siz 5 yıldır takip ediyosunuz carlinhosu..neyse gelirse görürüz artık...

10 milyon euro ya gidip u 20 nin hepsini toplayalım :ayatollah:

--------------Muslera---------

Eboue-Dany-Chedjou-Kolarov

-------Melo ---Selçuk

----------Sneijder

Drogba---Burak-------Nani

AB işi olursa efsane kadro kurarız

__________muslera___________

eboue___dany___chedjou___carli

________melo___selcuk________

farfan_____sneijder________k.frei

__________drogba____________

eray, sabri, semih, jem, amrabat, burak, kazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt