Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırlaması düzeltilmezse ARDA TURAN ilaç olur.

O değilde Carlinhos'un ortaları , dribblingleri vs. acayip etkili özellikle çok iyi isabetli orta açıyor. Drogba'da , Burak'ta bu şekilde baya gol bulur sezon içerisinde , tabi gelirse Carlinhos , defansif yönü de izleyen , takip eden renktaşlarımıza göre iyiymiş , o zaman daha ne , Balta'dan sonra Riera gibi devşirme bir beki bile bu kadar beğendiysek , Carlinhos'a taparız herhalde üç-beş içinde :ka19:

Edit : Eğer Fred'e bunları attırıyorsa , Burak'la Drogba'ya harbiden baya asist yapar :) , İki ayağı da süper :D

O değilde Carlinhos'un ortaları , dribblingleri vs. acayip etkili özellikle çok iyi isabetli orta açıyor. Drogba'da , Burak'ta bu şekilde baya gol bulur sezon içerisinde , tabi gelirse Carlinhos , defansif yönü de izleyen , takip eden renktaşlarımıza göre iyiymiş , o zaman daha ne , Balta'dan sonra Riera gibi devşirme bir beki bile bu kadar beğendiysek , Carlinhos'a taparız herhalde üç-beş içinde :ka19:

orta acarken bisi farkettim cok bekliyo geriliyo felan ama iyi aciyo harb

Ynt: Transfer Nöbeti

nounkeu'nun semih'in 300 kati kadar daha iyi bir defanz oldugunu goremeyen kac kisi var ona gore post'u uzun yahut kisa tutayim :ka19:

Ama semih genç ve TecrübesiZ reyiz kendini geliştirir daha (2 senedir geliştiremedi)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Re: Transfer Nöbeti

iyide kac örnek verebilirsin böyle Brezilya futbolu yavaştır,ağırdır, ve < Avrupa futbolu....

kabul etmediniz gitti şunu

Kim dedi kabul etmediğimi. Ya gerçekten kendinizi haklı çıkarmak için binbir türlü argümanlar ile geliyorsunuz. Benim hangi mesajımda Avrupa futbolunun Brezilya futbolundan daha kötü olduğunu söylemiş. Ondan sonra kabul etmediniz gibi şeyler söylemek ne alaka ?

Sanki tonla örnek varda şapkadan çıkartacağım şimdi tövbe tövbe. Ben arkasında durduğumu desteklemek için mükemmelle yakın bir örnek veriyorum. Senin sorun çok yüzeysel kusura bakma. Brezilya futbolu madem bu kadar kötü yine her zaman Dünya futbolunda söz sahibi olmuş futbolcular bu ligin altyapılarından çıkmış ?

Şimdi aynısı ben sana tam tersi olarak sorsam nasıl bir cevap vereceksin ?

AB oyunculari serbest olursa ilk 11'de 11 AB vatandasi ama Turk olmayan oyuncu oynatabiliyor muyuz ?

Ynt: Transfer Nöbeti

semih nasıl geliştiremedi kendini yuoh

Kardeşim ligde sırıtmaz zaten

Avrupa maçlarında gördük emin ol özellikle Real maçında.

Dany real maçı ve cl maçlarının kahramanlarından ama ligde bir hata yapsa millet demediğini bırakmıyor , Semih bir hata yapsa genç daha TecrübesiZ Vs Vs

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

ne gelistirmesi heis geriledi ble. yaninda tom varken kici saglamdaydi subhesiz

ya tabi yanınad saglam defans olunca farklı gözükür ama ilk günküne göre cesareti kademesi topa dalışı kesişi topla ilerleyişi falan bayagı gelişti. fizigi aynı kaldı ama sıkıntı orda biraz

Kardeşim ligde sırıtmaz zaten

Avrupa maçlarında gördük emin ol özellikle Real maçında.

Dany real maçı ve cl maçlarının kahramanlarından ama ligde bir hata yapsa millet demediğini bırakmıyor , Semih bir hata yapsa genç daha TecrübesiZ Vs Vs

kardeşim hatasız kul olmaz

Re: Transfer Nöbeti

ya andre santos. sadece ayakları vardı herifin geldigi nokta belli. başka ligleri küçümsemeden önce kendi liginize bakın. belççika liginde öne çıkan adamkara ya da hollandadan çıkanlara agıznızın suyu akarak bakıoruz. adam kaliteliyse iş varsa gerisi boş.. kolarovun ayagı iyi dedim zaten kötü demedim.

ya abartı yapıyorum bişiler anla diye.

adam gibi carlinhosu izlediginide düşünmüyorum.

kolarov stoper ooynasa daha iyi olur

En çokta komiğime giden bu, sözde bizden kötü olan Belçika ve Hollanda liginden gelen sıradan ve o liglerde tutunamamamış oyuncular, bizim ligde döktürüyorlar. Millet önce anamızın liginde oynanan vakit kaybı rezil futbolu bir kavrasın. Avrupalı adam Türk ligini Arap liglerinden farklı görmüyor.

bilemem reis nounkeu da terim'in adami sonucta kendi transferi. ve semih'ten cok daha ii oyuncu tabiki

Dany 27 yaşında yani bir oyuncunun , bir stoperin en verimli yaşları arasında , şuan kariyeri boyunca sergileyeceği en iyi performansı sergiledi belki de bu sezon , yada gelecek sezon bu sezondan biraz daha iyi olacak en iyi sezonu 2013-2014 sezonu olacak.

Semih ise 22 yaşında ve bu sezon as takımla ikinci senesini doldurdu , ilk sezon harika gelişim gösterdi , çünkü takımda herkes formdaydı , takım savunmasını iyi yapıyorduk , yanında Ujfalusi gibi bir şef vardı , Melo formdaydı , o yüzden daha rahat oynuyordu ve hızlı bir gelişim gösterdi , bu sezon Ujfa'nın gitmesinin ardından , yanında Dany gibi kendisiyle aynı tarz işçi bir stoper ile oynadı , Melo formda değildi , takım olarak oyuncu profilimiz bir anda değişti , takım savunmasında ciddi açıklar vermeye başladık ve bu zorluklar içerisinde bu çocuk hayatında ilk CL arenasında boy gösterdi.

Real maçlarında vs. sırıtmasından daha doğal bir şey olamaz bu ligimizin rezalet olduğunun kanıtıdır , Semih'in kötü bir oyuncu olduğunun değil.

Semih bence bu şartlara rağmen yine de iyi oynadı , fena oynamadı :yenieek:

Semih , belki de 26-27 yaşına geldiğinde çok çok daha iyi bir stoper olacak Dany'den.

carlihosu bana analtabilirmisin

analtarım...

1-top tekniği fena değil..

2-defansif yönü zayıf,geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyor

3- kanayan yaramız olan iyi orta sorunumuza çözüm olabilir,iyi kesiyor namıssız:lol:

4- sağ ayağıylada iyi vuruşlar çıkartabiliyor

5-kolay top kaptırmıyor...

6- ikili mücadelelerde zayıf kalacağını düşünüyorum Avrupa futbolunda

7-ters top atabiliyor evet ama oyun zekası bence rieradan daha iyi değil

bak tarafsız anlatmaya çalıştım var mı bir itiraz

2-

En çokta komiğime giden bu, sözde bizden kötü olan Belçika ve Hollanda liginden gelen sıradan ve o liglerde tutunamamamış oyuncular, bizim ligde döktürüyorlar. Millet önce anamızın liginde oynanan vakit kaybı rezil futbolu bir kavrasın. Avrupalı adam Türk ligini Arap liglerinden farklı görmüyor.

bak görcen babelde bizim ligde akıcak millet seneye kadrolara yazıcak

analtarım...

1-top tekniği fena değil..

2-defansif yönü zayıf,geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyor

3- kanayan yaramız olan iyi orta sorunumuza çözüm olabilir,iyi kesiyor namıssız:lol:

4- sağ ayağıylada iyi vuruşlar çıkartabiliyor

5-kolay top kaptırmıyor...

6- ikili mücadelelerde zayıf kalacağını düşünüyorum Avrupa futbolunda

7-ters top atabiliyor evet ama oyun zekası bence rieradan daha iyi değil

bak tarafsız anlatmaya çalıştım var mı bir itiraz

2-

var.

oyun görüşü rieradan kötü degil bir kere herif öyle paslar oyle rahatlıcı yerlere atıyor ki sanırsım oos.

sen öyle düşünüon ben öyle düşünmüom gelince görücz

--------sneijder--------

farfan-------------nani

--------drogba------- benim istediğim hücum hattı:b5:

Dany 27 yaşında yani bir oyuncunun , bir stoperin en verimli yaşları arasında , şuan kariyeri boyunca sergileyeceği en iyi performansı sergiledi belki de bu sezon , yada gelecek sezon bu sezondan biraz daha iyi olacak en iyi sezonu 2013-2014 sezonu olacak.

Semih ise 22 yaşında ve bu sezon as takımla ikinci senesini doldurdu , ilk sezon harika gelişim gösterdi , çünkü takımda herkes formdaydı , takım savunmasını iyi yapıyorduk , yanında Ujfalusi gibi bir şef vardı , Melo formdaydı , o yüzden daha rahat oynuyordu ve hızlı bir gelişim gösterdi , bu sezon Ujfa'nın gitmesinin ardından , yanında Dany gibi kendisiyle aynı tarz işçi bir stoper ile oynadı , Melo formda değildi , takım olarak oyuncu profilimiz bir anda değişti , takım savunmasında ciddi açıklar vermeye başladık ve bu zorluklar içerisinde bu çocuk hayatında ilk CL arenasında boy gösterdi.

Real maçlarında vs. sırıtmasından daha doğal bir şey olamaz bu ligimizin rezalet olduğunun kanıtıdır , Semih'in kötü bir oyuncu olduğunun değil.

Semih bence bu şartlara rağmen yine de iyi oynadı , fena oynamadı :yenieek:

Semih , belki de 26-27 yaşına geldiğinde çok çok daha iyi bir stoper olacak Dany'den.

abicim tamam da burasi oyuncu gelistirme klinigi degilki formayi alsin nounkeu'dan kabiliyeti buna yetiosa. yoksa tabiki daha iyi olan oyuncunun oynamasi dogaldir f'the sake of the team. AB isi olursa semih'in as oyuncu olacahini sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt