Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dolar bugün 1.939TL Hayırlı işler sevgili kardeşlerim.

Farfan'a 6.5 demiyorlar renktaş. Schalke kapıyı 6.5'tan açmış bizde 5'e ikna etmişiz. Öyle diyorlar.

Almanlar bu teklife 1 ay güler, bu rakamlara o transfer biterse Schalke yönetimini sarhosken ikna ettik anlamina gelir.

Farfan'ı 5m€'ya mı alacakmışız :asd: Neremle güleceğimi bilemedim.

Ultra hiper mega orta saha oyuncusu Melo'ya herhangi bir takımdan teklif gelmedimi daha??

alakasız olacak ama GSTV sunucuları coştu canlı yayında düet yapıyorlar :asd:

meloyu aldık diyelim bence inlerde alınmalı beraber(6+2+2) Selçuk-melo bir sakatlık durumunda yerini dolruracak dam yok

3 l orta sahayı

----melo

inler------Selçuk

şeklinde oynayabiliriz,hamit,erman,engin,yekya gibi alternatiflerimiz olur

Önce secim dediler simdi ise AB kuralı bu gidişle transfer olmayacak sürekli başka birsey çıkıyor...

Ultra hiper mega orta saha oyuncusu Melo'ya herhangi bir takımdan teklif gelmedimi daha??

Tekliflerin gelip gelmemesi cok da önemli degil. Önemli olan bizim memnun olup olmadigimiz.

Memnunsak Melo´dan, ki büyük cogunluk cok memnun, 4-5 Milyon´a daha iyisini zor buluruz. Inler´in en az 8-9 Milyon oldugunu düsünürsek.

Obi Mikel´e bile 12 Milyon fiyat cekiyorlar ki Melo´dan üstün hicbir özelligi yok diye düsünüyorum.

FARFAN!!! :f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Ne yalan söyleyeyim, bana Nani mi Farfan mi diye sorsalar yemin ederim Farfan derim.

Bence bize daha uygun bir oyuncu, ligimize de daha uygun bir oyuncu Farfan. Süratli, güclü, teknik, zeki.

Nani de büyük oyuncu ama bence Farfan daha faydali olur. Sahsi görüsüm.

Cenk Sahin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt