Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet ama 2 sene sürer belki. nihatin davasi 2 sene sürmüsdü. hadi emsal karar var diye bu süre 1 senede de bite bilir. bu sene bu Tff kafasi ile bu is cözülecegini zanetmiyorum ben acikcasi. 6+0 ya hazir olun bence yada bu tff yi sutlamamiz gerekicek ki baya destek var bu konuda bence.
secime gidilir ki kacmanin yolunu ariyor bu tff bence . hele hele bu uefa konusu patlak verirse hayata yabanci olayina izin vermezler inat ederler.
Secimli kongre cagrisi yapilacagini umuyorlar cünkü kendileri istifa edecek kadar serefli degiler.
Onlar öküzlük yapiyor diye bize de mi yapalim?
6+0 :f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:
abi o emsal olmuş uzun sürmez. birde nihat 2 sene sonra itiraz etmiş galiba. yada ben yanliş biliyorum.
başkanın bahsettiği medyaya hiç yansımamış dünyaca ünlü yıldız Xabi Alonso İbrahimovic ve Yaya Toure üçlemesinden birisi bence...
Bizim de böyle 'boss' gibi oyuncumuz olsa ya
Bernard'i alalim.
Neymar | Like A Boss | 2012/13 | HD - YouTube
Yalan haber o öyle birşey söylemedi.
başkanın bahsettiği medyaya hiç yansımamış dünyaca ünlü yıldız Xabi Alonso İbrahimovic ve Yaya Toure üçlemesinden birisi bence...
alacagimiz oyuncularin cogu dort harfli![]()