Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkanın bahsettiği medyaya hiç yansımamış dünyaca ünlü yıldız Xabi Alonso İbrahimovic ve Yaya Toure üçlemesinden birisi bence...

evet ama 2 sene sürer belki. nihatin davasi 2 sene sürmüsdü. hadi emsal karar var diye bu süre 1 senede de bite bilir. bu sene bu Tff kafasi ile bu is cözülecegini zanetmiyorum ben acikcasi. 6+0 ya hazir olun bence yada bu tff yi sutlamamiz gerekicek ki baya destek var bu konuda bence.

secime gidilir ki kacmanin yolunu ariyor bu tff bence . hele hele bu uefa konusu patlak verirse hayata yabanci olayina izin vermezler inat ederler.

Secimli kongre cagrisi yapilacagini umuyorlar cünkü kendileri istifa edecek kadar serefli degiler.

abi o emsal olmuş uzun sürmez. birde nihat 2 sene sonra itiraz etmiş galiba. yada ben yanliş biliyorum.

abi o emsal olmuş uzun sürmez. birde nihat 2 sene sonra itiraz etmiş galiba. yada ben yanliş biliyorum.

hm tam bende bilmiyorum süreci. gecen bir yerde okmumusdun sadece kisa degerlendirmesini. 2012-13 senesinde dava acilmis kulübü tarafindan sonra 2015 senesinde ispanyada yabanci olarak sayilmamaya baslanmis. o arada ama ne oldu yada olmadi bilmiyorum bende.

aaaa.jpg

umut melo nani frei

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt