Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mor forma belki bize aykırı gelebilir ama pazarlama taktiği açısından amacına ulaşmıştır, Mor forma satışı mükemeldi ve satış rekorları kırmışlardı.

Böyle aykırı formalarını çoğu büyük kulüplerde ara sıra yapıyorlar. Ben burda yanlış yapılmış birşey görmüyorum.

Hatta böyle füme forma çıkacağına mor gibi aykırı bir forma yapsalardı, en azından satış açısından daha iyi olurdu.

mor ne kadar satıldı bilmem ama satış rekorları bu sene kırıldı :sgr:

işte böyle bişey istiyorum

tumblr_mm7qp9StU51s9ip9lo1_500.gif

cubuklu fener giyer

Ynt: Transfer Nöbeti

Mor forma belki bize aykırı gelebilir ama pazarlama taktiği açısından amacına ulaşmıştır, Mor forma satışı mükemeldi ve satış rekorları kırmışlardı.

Böyle aykırı formalarını çoğu büyük kulüplerde ara sıra yapıyorlar. Ben burda yanlış yapılmış birşey görmüyorum.

Hatta böyle füme forma çıkacağına mor gibi aykırı bir forma yapsalardı, en azından satış açısından daha iyi olurdu.

Mora kadar iyidi. Sonra krem ve mercanla işin cılkını çıkardılar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen mor , turuncu forma acayip satiliyordu ..... Turuncu forma olabilirdi bu sezon .. Hollanda/fildisisahilleri

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

119 satılanların hepsinde aynı kumaşdı. Bu yılda aynı kumaş.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu senekinin kumaşı geçen senekinden farklı gibi geldi bana, 2 parçalıyı da karşılaştırdığımda kumaş kalitesi olarak geçen seneki tasarım olarak da bu seneki hoşuma gitti.

Turuncu da güzeldi. Turuncu bi forma yapilabilir.

yeter forma konusunu kapatinda biraz futbol,transfer konusun kadro filan yapin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt