Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Bu senekinin kumaşı geçen senekinden farklı gibi geldi bana, 2 parçalıyı da karşılaştırdığımda kumaş kalitesi olarak geçen seneki tasarım olarak da bu seneki hoşuma gitti.

Be senekini real görmedim. Internetten yakın çekimle aynı gibiydi. Elim değmedi farklı ola bilir. Parçalı alıcam bu yıl inşallah. Geçen sene kırmızıyı aldım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu nasil?

12705_buyuk.jpg

Takımı özledim ya ligler bir an önce başlasın da isterse her frikiğin başına Drogba geçsin :sad007:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Be senekini real görmedim. Internetten yakın çekimle aynı gibiydi. Elim değmedi farklı ola bilir. Parçalı alıcam bu yıl inşallah. Geçen sene kırmızıyı aldım.

Bu sene bu 3 forma çıkarsa bende Parçalı ve Kırmızıyı almayı düşünüyorum, çok iyi gözüküyorlar.

Haftaya Pazartesi sahaya iniyoruz. Ben o kampa kadar 1 transfer daha bekliyorum.

Arif her çubuklu forma denilince neden fenerle kıyaslama yapılıyorki, yaşı 35-40 üzeri olan abilerimiz yada babalarımızın çoğu çubukluyu sever ve bizim tarihimizde de çubuklu forma vardır.

Tabi parçalının yanında artı olarak çubuklu düşünülebilir.

Adı sıklıkla Tottenham ile anılan Bernard, Porto'ya transfer oluyor. Porto, 20 yaşındaki oyuncuya teklif yapmaya hazırlanırken Bernard da Portekiz'de futbol oynamak istediğini açıkladı.

Ynt: Transfer Nöbeti

S3 olanlar

4.2.2 sızdırılmış haberiniz olsun

yeter forma konusunu kapatinda biraz futbol,transfer konusun kadro filan yapin :D

renktaş avatarıdakine dayanamadım öğlen yaptığım kadroyu tekrar koyayım :D

TFF tehlikenin farkında mıdır renktaşlar çünkü AB oyuncuları yabancı sayılmazsa böyle bir kadromuz olur :)

haginin oğlundan frikik,almak lazım bu çocuğu babasına çekmiş

[video=youtube;iLiv3jony-Y]https://www.youtube.com/watch?v=iLiv3jony-Y[/video]

Tamam beyler forma muhabbeti cok uzadi. Isteyenler forma basliginda tartissin.

Cikiyorum, giriyorum forma resmi görüyorum. Bi Farfan,Nani, Inler resmi gördügümüz yok.

persembe gunu transfer yagmuru baslar cok uzun surmez ama tam bir yaz yagmuru olur sagnak seklinde icimiz ferahlicak insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt