Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ersin@ersinasy 7 dk Melo'yu bu akşam açıklasanız var ya şu kadar müslümanı bu gecede sevindirdiğiniz için cennet için bayağı yok kat edersiniz:(

Tamam beyler forma muhabbeti cok uzadi. Isteyenler forma basliginda tartissin.

Cikiyorum, giriyorum forma resmi görüyorum. Bi Farfan,Nani, Inler resmi gördügümüz yok.

Nani-salto.jpeg

renktaş avatarıdakine dayanamadım öğlen yaptığım kadroyu tekrar koyayım :D

TFF tehlikenin farkında mıdır renktaşlar çünkü AB oyuncuları yabancı sayılmazsa böyle bir kadromuz olur :)

Kadro iyi hosta ab kurali ciksa bile(cikmayacagini dusunuyorum)bu kadroya cogu kisi yerli oyuncu bir tane diye sicak bakmaz fatih terim dahil.

bu da antudan bir Gs kadrosu nasil ama :)

"

-------Drogba----Burak

------------Sneijder

Riera---------------------Farfan

--------------Selçuk

?--------Semih---Gökhan(Dany)----Ebue

--------------Muslera

Bu takım kevgire döner..."

arkadaşlar ünal aysalın, medyada ismi geçmeyen bi dünya starıyla anlaştık gibi bir sözü var mı acaba yoksa uydurma haber mi.ç bilgisi olan?

745633_Galatasaray_SK.jpg

hic kanat manat böyle sistemlere girmeden dümdüz ayni sistemle devam edip eksik bölgelere transfer yapsak yeter.. su kadroda tek sorun hamit.

6+2 devam ederse melo'yu isterim ama düsük ihtimal gözüküyor, dany gider 6+2'de melo gelir.

arkadaşlar ünal aysalın, medyada ismi geçmeyen bi dünya starıyla anlaştık gibi bir sözü var mı acaba yoksa uydurma haber mi.ç bilgisi olan?

Söylenme tarzı bizim başkana benzemeyen bir açıklama gibi geldi ve Gstv kaynaklı olarak birisi bunu paylaşmıştı, bir ara da burda dönüyordu ama bana gerçekci gelmedi.

745633_Galatasaray_SK.jpg

hic kanat manat böyle sistemlere girmeden dümdüz ayni sistemle devam edip eksik bölgelere transfer yapsak yeter.. su kadroda tek sorun hamit.

6+2 devam ederse melo'yu isterim ama düsük ihtimal gözüküyor, dany gider 6+2'de melo gelir.

Eğer AB statülü sisteme geçemezsek kadronun ben böyle olacağını düşünüyorum isterse 6+2+453223423 olsun , revizyon revizyon , ne form durumu kalır , ne performans kalır , ne takım diye bir şey kalır.

AB statünü çok isterim ancak olmazsa çok güzel bir sistem bu tabi sol beke Carlinhos'ta olabilir tabi.

Yedekler ; Eray , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut

Hamit sorunu da performans ve form duruma göre Engin , Jem , Yekta hatta Erman ile bile aşılabilir diye düşüyorum , çok sıkıntı olmaz :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt