Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu hafta efsane bir hafta olabilir. Yarin baslar senlik bence. Besiktas, Fenerbahce, transferler vs :)

Mısır u20'de Trezeguet diye bir adam var...Harika,tam bir pasör...Selçuğun 20'lik hali.

Enes Kanter Fethullah Gülen'le görüşüp hidayete ermiş Twitter'da cemaatin hesabını takip edip dini paylaşımlar yapıyor. https://twitter.com/Enes_Kanter

Eski hayatından kareler:

BNdSUCWCcAAgHwh.jpg:large

BNdSrG4CUAACvcZ.jpg:large

Eğer AB statülü sisteme geçemezsek kadronun ben böyle olacağını düşünüyorum isterse 6+2+453223423 olsun , revizyon revizyon , ne form durumu kalır , ne performans kalır , ne takım diye bir şey kalır.

AB statünü çok isterim ancak olmazsa çok güzel bir sistem bu tabi sol beke Carlinhos'ta olabilir tabi.

Yedekler ; Eray , Şener , Aykut , Jem , Kerim , Erman / Engin , Umut

Hamit sorunu da performans ve form duruma göre Engin , Jem , Yekta hatta Erman ile bile aşılabilir diye düşüyorum , çok sıkıntı olmaz :ka19:

6+0+4'de fazla alternatifimiz yok zaten, nekadar iyi yerli varsa alip sol beki yabanci yapip önümüze bakmamiz lazim, her gün bunu tekrarliyorum ama durum gercekten öyle

2 sene önce biz burada hamit real madrid'de oynuyor yeaa derken kadronun en zayif ismi olacak benim gözümde.

En son ne zaman Ts yada Bjk'ya oyuncu sattık bu bir , iki bizden küçük takıma gitmez dedik bjk yada ts ne zaman bizden büyük oldu Genco

Dany'i büyüklerden kimse almaz küçük takımalara da gitmez yazmışsın orada bizden diye bir ifade görmüyorum "genco"

renktaş avatarıdakine dayanamadım öğlen yaptığım kadroyu tekrar koyayım :D

TFF tehlikenin farkında mıdır renktaşlar çünkü AB oyuncuları yabancı sayılmazsa böyle bir kadromuz olur :)
direk serbest olmaz zaten kıstasları olur bunların. Belli bir milli takım oynamışlığı vs falan

Transfer Nöbeti

Bu ne la. Burası Galatasaray ilkbahar yaz forma kreasyonları tanıtım gecesine dönmüş.

Bu hafta efsane bir hafta olabilir. Yarin baslar senlik bence. Besiktas, Fenerbahce, transferler vs :)

Valla bilmiyoruz hocam olur mu olur , keşke olsa , FBJK alabilecekleri en ağır cezaları alsalar , Aziz'i futboldan men etseler , Demirören yönetimi + 6+04 düşse yerine Ulusoy yönetimi ve AB statülü yabancı sistemi gelse , ardından da şu kafa üstü , havada asılı duran arkadaşımız gelse :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

63685F61625F636162625162636B65666B6665A882A79964.jpg

renktaş avatarıdakine dayanamadım öğlen yaptığım kadroyu tekrar koyayım :D

TFF tehlikenin farkında mıdır renktaşlar çünkü AB oyuncuları yabancı sayılmazsa böyle bir kadromuz olur :)

yabanci siniri 6+2+2 bile degilken 10 yabancili kadro kuranlara özel ödül vermek lazim. selcuk yerine xabi alonso'yu koymak daha mantikli bence avrupa'da daha tecrübeli bir oyuncu, yedek kalecimiz bile yabanci olmali. yillardir uygulanan irkciligin acisini cikarmaliyiz.

[GG]yav he he. semih-selcuk ve burak'i kimse kesmez/kesemez[/GG]

Bu ne la. Burası Galatasaray ilkbahar yaz forma kreasyonları tanıtım gecesine dönmüş.

bukadar duruk bir transfer dönemi ben yillardir görmedim acikcasi. Tff istifa mi bagiralim yoksa kuslara mi sövelim yoksa bizimkilerimi istifaya cagiralim...

ortam okadar karma karisik ki yani. :SS:

Re: Transfer Nöbeti

Sıkıldıkça kadro yapanlar için ayrı bir başlık açılmasını talep ediyorum. Hem kimin nasıl bir kadro istediği çok daha iyi anlaşılır. Burada mesajlar arasında buharlaşıp gidiyor malumunuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt