Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo yada Mikel farketmez, yabancı sınırlaması belli olsun ve artık transferlere başlayalım;

Nani/Melo-Mikel/Frei/Umut açıklansın.

Nani vs Farfan, topic niye kapandi?

Melo´yu dünyanin en iyileriyle karsilatirirken, birde fiyatlarini karsilastirsaniz iyi olacak aslinda.

Melo´nun fiyati 4-5. Ya digerlerinin?

Buna tamam ben Melo daha ekonomik değil demiyorum ama sadece düz mantıkla bile neden Melo 4-5 iken diğerleri en az 10 diye sorarsak Melo'yu karşılaştırdığımız adamlarla farkını anlayabiliriz.

mikel'in melo'dan tek artısı daha genç olması.

melo verim alınabilirse mikel ve inlerden net daha iyi bence.

Mikelin > Melo yu gecicegi tek bir artisi vardir

oda malumunuz :asd:

Transfer Nöbeti

Yurt dışında yoldan 10 adam çevir Melo mu Mikel mi de 8'i Mikel der diğer 2 side futboldan anlamıyordur zaten cevap vermez.

Mikel kaliteli oyuncu olabilir ama ortada tutmus bir aşı var. Mikel tarz ve karakter olarak bizim takima uyusmayabilir, ihtiyaclarimizi karsilamama ihtimali buyuk. Ayrica o kadar paraya kesinlikle degmez. (13 mio)

Kendi oyuncularımıza benim de saygım büyük ama bu forumda Burak>Lewandowski diyenleri gördüğüm için şaşırmıyorum.

Ben İnler'in Melo veya herhangi bir yabancı oyuncu alınsa dahi kadroya katılması gerektiğini düşünüyorum.

Ya biz hep böyleyiz.Ortalama üstü oyuncu takımızdaysa onu dünyanın en iyisi sanıyoruz.Bu melonun bu performansını bizden başka bir klüp görmüyor mu da adam dönüp dolaşıp bize geliyor .İnanın bizim verdiğimiz paranın 1 Euro fazlasını verseler hemen başka klübe gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt