Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wanyama kaliteyi düşürmek bir kenara yükseltir yalnız :asd: Gerçi bonservisi için 10 Milyon Paund falan diyorlar biz o paraları vermeyiz dolayısıyla Premier Lig yolu görünüyor Wanyama'ya.

Dediğim gibi tam fikir edinemedim tek bildiğim kalite asla düşürülmemeli hatta artırılmalı sürekli :ka19:

zaten 2 sezondr takım çağ atladı arda gelirse bi gömlek daha düzeliriz

Re: Transfer Nöbeti

Salih GALATASARAY lı diil mi??

Salih Galatasaray li olabilir ama adam ne zaman fenere laf etmiş böyle hareketler yada twitter den her sene koyarız gibi yazılar yazmış? Bu çocuk caner erkinden daha beter.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

UEFA, Beşiktaş'a dava açmış sanırsam twitter'da öyle bir muhabbet dönüyor.

şu kendi bişey sanan duyumculardan gına geldi.bişey blmiyolar işte.ben artık yabancı basının haberlerini okuyorum.AMK denilen o aşağılık gazete hergün birini gönderdi bizden,diğerleri içinse güllük gülistanlık haberler yapıyolar.

hisse-2.jpg

[h=2]Fenerbahçe SK'da borsada işlem gören hisseler güne düşüşle başlarken 12.00 sularında büyük bir yükselişe geçti.

[/h]

bjk'nin türkiye kupasını kazandığı sene uefada oynadığı maçların yayın hakkını geri almak için uefa dava açmış bjk'ye kesin ceza geliyor ozaman

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 58 sn

SON DAKİKA : " UEFA disiplin kurulu Aziz YILDIRIMA ömür boyu MEN cezası verdi.

UEFA, Beşiktaş'a 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında ödenen yayın haklarının iadesi için dava açtı

Doğru mu arkadaşlar ?

Transfer Nöbeti

Kaç gibi açıklanır sizce ?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

renktaslar bunun dogruluk payi nedir?

Galatasaray News @GrandeGS 4m

#Bilgi | G.Saray'da sözleşmeleri sona eren Çağlar Birinci, Mehmet Batdal, Okan Derici, Serdar Eyilik ve Aykut Erçetin ile yollar ayrıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt