Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Son dakika

Fenerbahce

- 10 yil men

- küme düsürlme

- eksi 20 Puan

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Korkusuz Korkak mesela yani - YouTube

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'den KAP’a gönderilen açıklama şöyle:

“Media Eye Ltd. tarafından şirketimiz aleyhine; fazlayı talep hakkını saklı tutarak 28.10.2005 tarihli sözleşme uyarınca 2010/2011 ve 2011/2012 futbol sezonuna ilişkin UEFA havuz gelirlerinin % 10'una tekabül eden 1.741.763 Euro ile aynı sözleşmenin 2.2. maddesi uyarınca 1.500.000 USD tutarındaki cezai şart bedelinin tahsili iddialarıyla İstanbul 42. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2013/145 E. sayılı dosyasından alacak davası açılmıştır.”

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 40 sn

BURSA ŞAMPİYONLAR LİGİNE, KAYSERİ ve KASIMPAŞA UEFA ya hayırlı uğurlu olsun.

BNg_GN5CAAENYQF.jpg:large

Fenere

Fener'e ceza'yi versinler ama Aziz'e dokunmasinlar valla üzlürüm sonra :)

Büyük baskan Fener icin hapis yatti.. Gitmesin kafasi cok güzel bir baskan ..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Arda bugün Türkiye ye gelse soluğu Askerlik şubesinde alır. Arda yı unutun. Yalnız en az 3 sene yurtdışında çalışanlara ayrı bir prosedür var. Arda 2 senedir yurtdışında 1 senesi kaldı o yüzden seneye kadar unutun bu işi.

Lütfen sallamayalım beyler profesyonel olarak futbolcu olanlar(3.lig ve üstünde oynayanlar diye biliyorum) 33 ya da 35 yaşına kadar askerlikten muaftır.. BU sürede bedelli askerlik çıkarsa parayı basıp yaparlar ama çıkmazsa Tümer Metin gibi 3 sene yurt dışında oynayıp yurt dışı bedellisi yapma hakkı kazanırlar...

Bazı kaynaklarda Frei için 4 istendiğindi bizimde 2,5 'a inilmesi için pazarlık yaptığımız söyleniyor.Eğer 4 için diretilirse vazgeçecekmişiz ki inanmak istemiyorum.Yiğit Gökoğlan gibi oyunculara tonla para verip,anadolonun bi o şehrine bi bu şehrine gönderip boşa para savurmaktan iyidir.

Ayrıca Jem Karacan için klubü izin vermedi diyorlar. Reading kulübü bizim kardeş takımımız değil mi? Adamlar küme düştüler ve hala neyin iznini vermiyorlar?? Yok yani kardeş takımdan da oyuncu alma kolaylığı olmayacaksa ne anladım ben o kardeşlikten :)

Yalnız TDK haklı çıkarsa var ya o Alper Potuk adlı şeref yoksununun yüzünü görmek isterdim...:cool:

Re: Transfer Nöbeti

TDK içip içip yazıyor galiba dediklerinin yüzde 1 çıksaydı fener şuan amatör kumedeydi :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt