Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bazı kaynaklarda Frei için 4 istendiğindi bizimde 2,5 'a inilmesi için pazarlık yaptığımız söyleniyor.Eğer 4 için diretilirse vazgeçecekmişiz ki inanmak istemiyorum.Yiğit Gökoğlan gibi oyunculara tonla para verip,anadolonun bi o şehrine bi bu şehrine gönderip boşa para savurmaktan iyidir.

Ayrıca Jem Karacan için klubü izin vermedi diyorlar. Reading kulübü bizim kardeş takımımız değil mi? Adamlar küme düştüler ve hala neyin iznini vermiyorlar?? Yok yani kardeş takımdan da oyuncu alma kolaylığı olmayacaksa ne anladım ben o kardeşlikten :)

Galiba pazarlik sünnetir lafini fazla ciddiye aliyoruz..

Adamlar 2 milyon dese 500.000 euro verecez.

Allahim yarrabbim

Bazı kaynaklarda Frei için 4 istendiğindi bizimde 2,5 'a inilmesi için pazarlık yaptığımız söyleniyor.Eğer 4 için diretilirse vazgeçecekmişiz ki inanmak istemiyorum.Yiğit Gökoğlan gibi oyunculara tonla para verip,anadolonun bi o şehrine bi bu şehrine gönderip boşa para savurmaktan iyidir.

Ayrıca Jem Karacan için klubü izin vermedi diyorlar. Reading kulübü bizim kardeş takımımız değil mi? Adamlar küme düştüler ve hala neyin iznini vermiyorlar?? Yok yani kardeş takımdan da oyuncu alma kolaylığı olmayacaksa ne anladım ben o kardeşlikten :)

Kardeş ben de Frei'ı çok isterim ama U 20 maçında keşfedilen bir Cenk ŞAhin var 1 asist 2 golle oynadı Frei sahada bile yok gibiydi..O elenemana da yoğunlaşsak süper olur..

bugün hava cok yagmurlu olacak mis gibi bir his var

acaba semsiye asam mi yanima :asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Muslera Eboue Semih Chedjou Carlinhos / Selçuk İnler / Farfan Sneijder Arda/ Burak(Drogba) biraz kura şansı yanımızda

olursa Şmp liginde yarı final görebiliriz Ligdede şampiyonluk garanti

Muslera Eboue Semih Chedjou Carlinhos / Selçuk İnler / Farfan Sneijder Arda/ Burak(Drogba) biraz kura şansı yanımızda

aslında şu saydığın kadro dortmunddan kötü bi kadro değil, umarım şansda yanımızda olurda bi final görürüz

Daha garantisi

Muslera/Eboue/Semih/Chedjou/Carlinhos/Selçuk/Melo/Inler/Sneijder/Arda/Burak(Drogba)

veyahut

Muslera

Eboue

Semih

Chedjou

Carlinhos

Inler

Selçuk

Nani

Arda

Sneijder

Burak

Ben maçı izleyemedim ama haberini aldım.Eğer süreklilik gösteriyorsa umarım alırız.En azından Fener almasın da.Burada biz alamıyorsak Fener de almasın zarar görsün psikolojisi gütmüyorum.Oyuncunun istikbali için endişeleniyorum.Fenerbahçe genç Türk oyunculara göre uygun bir klüp değil.Nice genç yetenekleri harcadı,çürüttü.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam Bursaspor'un genç takımında bir forvet var.Gol rekorları kırıyormuş.Umarım sonu bizim Cem Sultan'a benzemez de Türk futbolu yeni Hakan Şükür'ler bulur.Yoksa milli takımı 1+0+9 yabancı kuralı da gelse kurtaramaz:confused:

Hilmi #Sipsi ‏@hlmzcn 1 dk

Simdi telefon geldi beyler ogle yemegi molsasi vermi uefa su an infantino uefa terasinda cay sigara yapiyormus.:D

nani monacoya gitseydi çoktan giderdi para için...nani 1 hafta içinde karar vericem diyeli 2 hafta oldu:asd:

Adam kura çekiyor canlı yayında niye ceza açıklasın.:o

nekadar palavraci olduklari tekrar ortaya cikiyor bu duyumcularin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt