Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler şu nijerya milli takımındaki ahmed musa mıdır nedir acaip bir futbolcu ya

hem beyler umutlanmayin , kesin düsecek diye bisey yok

Beyler duyum aldım aykut kocamanla 5 sene daha çalışma cezasıda eklenmiş cezaların içine. :D

Aziz men alırsa fener ekonomik olarak çok büyük sıkıntı içine girer.Bi hapse girdide 2 hafta içinde para sıkıntıları haberlerı dolasmaya basladı

Aziz men alırsa fener ekonomik olarak çok büyük sıkıntı içine girer.Bi hapse girdide 2 hafta içinde para sıkıntıları haberlerı dolasmaya basladı

Para basma makinesine mi el koyuyorlar adam gibi sponsor vs vs seylerden para kazansinlar azizin kara parasiyla degil .

Para basma makinesine mi el koyuyorlar adam gibi sponsor vs vs seylerden para kazansinlar azizin kara parasiyla degil .

Fenerbahce de o vızyon varmı sence ? Adamlar 12 yıldır azızenın kara paralarıyla gelıstırdıler kendılerını.Adam ferıt sahenkı bıle baglayıp gıdıp sowu aldırdı.Basına sızdı senınde gordugun uzere medyanın cogunu fenerlı yaptı adam.Eger azız men alırsa cok buyuk anlamda hem ekonomık hem de stratejı kaybeder fener.

AY biraktigi zaman yapilacak ilk mali genel kurulu dört gözle bekliyorum ben, aciklanmayan bir sürü borc kara para vs vs. vardir bunlarda hersey illegal..

Aygun Ozipek ‏@aygunozipek 1h

Birde Galatasaray haberi vereyim Nani alinmis

AY biraktigi zaman yapilacak ilk mali genel kurulu dört gözle bekliyorum ben, aciklanmayan bir sürü borc kara para vs vs. vardir bunlarda hersey illegal..

ya fener azız yıldırımın resmen hımayesı altında olan bı klup.Azız orda baskan degıl bı nevı padısah gıbı ıstedıgını kovuyo ıstedıgıne saydırıyo kendı taraftarına bıle giydiriyor adam.Bir anda elını cekmek zorunda kalması,ozellıkle kendı agzından Galatasaray bızı ekonomık gelır tablosunda gectı cumlesınden sonra fınansal boyutlarını cok merak edıyorum ben.Dedıgın gıbı ılk malı kurul herseyı gosterıcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt