Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanılmıyorsam 150 milyon tl tahvil parası da verecekler.3 temmuz'dan sonra tahvil satışı yapmışlardı

evet oda var ki daha neler neler vardir. kacak stad yaptilar. tesilerinde ciddi sorunlari var. hangisiydi simdi unutum.

borsa cok tehlikeli durumda bu uefa durumundan dolayi. aziz kendisini bitirdi ama Fenerin mali durumunu inanilmaz derecede bir noktaya getirdi negativ anlamda.

ah be nerden cıkardın bunu sımdımazi kalbımızde yasar :sad007:

Bu Uefa deli etti beni. Aksama cossun bari buralar. Antu´dan enstanteneler basligi yikilsin bugün.

Fener 1 sene men alır başka da bişey olmaz. Çok da koymaz zaten. Neyi bekliyorsunuz günlerdir ben onu anlamadım. TFF ceza falan vermez içerde.

-------------Burak -------------

------------- Drogba(sneijder)-------------

Nani ------------- -----------------------------Farfan-------------

------------------Selçuk ---- İnler-------------

carlinhos-------- Semih-----Chedjou--------hamit--------

------------------ muslera------------------------

Ligtv'deki habere bak.:Z3::Z3:

Sarı kırmızılı yönetimin, Futbol Federasyonu'ndan 6+0+4 kararının değiştirilerek, sahada 6, yedek kulübesinde ise 2 Avrupa Birliği pasaportu taşıyan yabancı futbolcunun bulunmasını istediği ve bu kararın çıkması konusunda umutlu olduğu öğrenildi.

Yönetimin böyle bir talepte bulunmasına ihtimal vermiyorum ki zaten böyle bir kural olamaz herhalde.:o:o

hazar büyüka "Nani :)" dedi. hayliri olsun türkeyin gelmis gecmis en büyük transferi :ayatollah::D

Transfer Nöbeti

Şöle bi düşündüme Nani-Sneijder-Drogba-Burak muhteşem olur. Tek sorun hepsini bi arada oynatmak

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Transfer:

Onur

Inler

ArdaT

Melo

Nani

baska da istemez

küme düşmesine gerek yok kupası geçersiz sayılsın ve avrupadan men alsın kafidir

Şöle bi düşündüme Nani-Sneijder-Drogba-Burak muhteşem olur. Tek sorun hepsini bi arada oynatmak

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

-------------Burak -------------

------------- Drogba(sneijder)-------------

Nani ------------- -----------------------------Farfan-------------

------------------Selçuk ---- İnler-------------

carlinhos-------- Semih-----Chedjou--------hamit--------

------------------ muslera------------------------

Ligtv'deki habere bak.:Z3::Z3:

Sarı kırmızılı yönetimin, Futbol Federasyonu'ndan 6+0+4 kararının değiştirilerek, sahada 6, yedek kulübesinde ise 2 Avrupa Birliği pasaportu taşıyan yabancı futbolcunun bulunmasını istediği ve bu kararın çıkması konusunda umutlu olduğu öğrenildi.

Yönetimin böyle bir talepte bulunmasına ihtimal vermiyorum ki zaten böyle bir kural olamaz herhalde.:o:o

Yedek Kulübesini Salla da sahada 6 yabancı +2 ab olsun daha iyi olur.

evet oda var ki daha neler neler vardir. kacak stad yaptilar. tesilerinde ciddi sorunlari var. hangisiydi simdi unutum.

borsa cok tehlikeli durumda bu uefa durumundan dolayi. aziz kendisini bitirdi ama Fenerin mali durumunu inanilmaz derecede bir noktaya getirdi negativ anlamda.

topuk yaylası tesisleri ellerinden gidebilir.devlet spor tesisi yapın diye verdiği araziye otel yapıp işletiyorlar diye ihtar çekti ya otel kapanacak ya tesis ellerinden gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt