Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Farfan için Schalke 8 milyon € istiyor.. G.Saray 6 veriyor.. Görüşmeler yarından itibaren resmiyete dökülüyor.. Birinci el bilgi..

Borsa bilidirimini kastedmiş ama öyle birşey olacağa benzemiyor.

2-3 transfer yapacaksak yandik demektir.. yedek eksigimiz var bariz bir sekilde.. ilk 11'e 2 transfer sart

En görkemli dönemlerimizden birinde neden transferde böyle davranılıyor anlamıyorum. Neymiş efendim? 2-3 oyuncu alacaklarmış. Yeri geldiğinde hedefimiz ilk 10 demeyi biliyorsun.Kusura bakmayın ama böyle olmaz bu işler.

Ne yapacaktık 11 tane transfer mi yapacaktık. Sırf sen 2 dk fazla sevinç yaşayacaksın diye takımın dengesini mi bozsunlar.

aysal 11 için l-konuşmuştur. 1 2 tane de yedek genç alınır

2-3 transfer yapacaksak yandik demektir.. yedek eksigimiz var bariz bir sekilde.. ilk 11'e 2 transfer sart

Ya 15 gün içerisinde 2-3 transfer kastedilmiş....Önümüzdeki günlerde diyor...Transfer sezonunun sonuna kadar denirdi öyle birşey olsa...Keza geçen sezonda aynısını söylediler.

Ya 15 gün içerisinde 2-3 transfer kastedilmiş....Önümüzdeki günlerde diyor...Transfer sezonunun sonuna kadar denirdi öyle birşey olsa...Keza geçen sezonda aynısını söylediler.

neyse bekleyip görelim, insallah senin düsünce dogru cikar.

En fazla 5-6 transfer yapılır. Makul olanda budur zaten. Bunlardan 2-3 tanesi ilk 11 için olur.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 24 dk

SON DAKİKA : "Birazdan kararlar açıklanıyor FENERBAHÇEYE 2 sene Avrupa dan MEN + LİG düşüm cezası da öngörülmüş."

nederece doğrıdur bilmiyorum..

ya bu dünden beri aynı şeyleri yazıp duruyor gerçi sözlerine çıkar amaçlı suç örgütü lideri aziz yıldırım yazarak başlaması benim çok hoşuma gdiyor hahahaha:asd::asd::asd:

Bence başkan 25 gün içerisinde 2-3 transfer yapacağız mesajını verdi yani 3 transfer olucak biticek değil....Genç oyunculara yönelmemiz lazım diye kendileri söylediler

Ayrıca "Bizim önceliğimiz Felipe Melo'nun pozisyonudur" diyen Aysal, "Stoper pozisyonu hallolduktan sonra Melo'nun pozisyonu önceliğimiz. Sol bek pozisyonu bizim için öncelik olarak ikinci sıradadır, orada Hakan Balta var. Riera'da geçe sene orada o pozisyonda iyi oynadı" dedi.

Tok satıcıyı oynamak için yapılmış bir açıklama bu..Sol bek almayacağız dememiş.

Başkan birşeyler mi dedi kaçırdım gelişme var mı?

AB mevzusunda bu tff den beklenti içine girmemek lazım.

İllaki + lı bir sistem olacaksa 8+2 olsun bari.:rolleyes:

(En kötü ihtimalle 7+3 olmalı.:sad007:)

La hadi şunların cezası ne zaman açıklanacak yaa...

En fazla 5-6 transfer yapılır. Makul olanda budur zaten. Bunlardan 2-3 tanesi ilk 11 için olur.

Bence makul olan bu değildir...Yedeklerimizde Anadolu liginde 11 oynayacak futbolcular boşu boşuna yaşlanıyor...Belli 11'i zorlayamayacaklar ilersi için futbol hayatları bitiyor...Sevdiğim isimler ama onları oynarken görmek istiyorum burda oynamayacaklarına göre gitmeliler...Yekta,Umut böyle isimler Ceyhun'un Kayseri'deki başarısı gibi başarılar kazanabilirler ki çok mutlu ederler...Böyle oyuncula yerine altyapıdan oyuncular veya genç yetenekler alınmalıdır...Genç oyuncular toplanmalıdır.

Erman çok beğendiğim bir oyuncu mesela ama üzüldüm alınmasına yedek kalıcak...Belki Engin'in ilk senesi gibi 11'e demir atar belli olmaz yetenekli oyuncu..

Sonuç olarak şu saatten sonra AB kuralıda gelirse yerli , yabancı genç yetenekler toplanmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt