Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hull, west ham ve fulham amrabati istiyormus, Hull £7.5m vermeye hazirmis, The Sun

Verdik gitti :ayatollah:

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 25 dk

Suç Makinası Aziz YILDIRIM için YAKALAMA EMRİ . Bu herif adam olmayacak

kaynak göstermiş adam ama burada yask.

hahahahaha bende gördüm o twiti ve hala gülüyorum suç makinesi azizi yıldırım hahahahahahah

bu adam azize kafayı takmış her sözüne çıkar amaçlı suç örgütü lideri aziz yıldırım diye başlıyor

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 25 dk

Suç Makinası Aziz YILDIRIM için YAKALAMA EMRİ . Bu herif adam olmayacak

kaynak göstermiş adam ama burada yask.

Akli dengesinin yerinde olduğundan şüphe duyuyorum bazen bu Karlıbel'in. Üslubuna baksan, 16 yaşında, bilgisayar başında Fenerbahçe'ye söven ergenler gibi. Yani tamam hiçbirimiz Fenerbahçe konusunda iyi fikirlere sahip değiliz ama bu adamın üslubu medyada yer alan birinin üslubuna uymuyor.

gecen sezon bitane kaliteli genc almadik bakalim bu sene nolacak, almazlarsa buyuk hayal kirikligi olacak (vizyon gormuyorum ben o zaman)

Akli dengesinin yerinde olduğundan şüphe duyuyorum bazen bu Karlıbel'in. Üslubuna baksan, 16 yaşında, bilgisayar başında Fenerbahçe'ye söven ergenler gibi. Yani tamam hepimiz Fenerbahçe konusunda iyi fikirlere sahip değiliz ama bu adamın üslubu medyada yer alan birinin üslubuna uymuyor.

Ben Bu adamın değil ama bu adamın tivitlerini burda paylaşanlarnda aklında şüphe duyuyorum...Hiç bir duyumu doğru değil.Ortamı provake etmeyin.

Riera'nın kontrat sıkıntısı nedeniyle sol bek alınmayacak ve Riera-Hakan'la devam edilecek.

G.Saray bu sene güçlenme şansını kaybetti açık. Riera hucumcu bek falan değil sadece ayağı düzgün ama hantallığı ve kıvrak olmaması nedeniyle hucumda da savunmada da sıkıntı yaratıyor. Hakan zaten malum. Yine tek kollu boksör gibi olacağız.

Defansta sıkıntı sadece Semih-Dany ikilisinde değildi, Chedjou ile güçlendik ama sol bekin savunma sıkıntısı devam edecek gibi.

Orta saha göbekte Melo kalacak gibi. Kanatlarda değişen birşey yok, belki Frei gelecek ve Erman Kılıç direkt katkı yok yani.

Forvette değişen birşey yok, Umut kalacaktır en fazla.

Sneijder'den dolayı 4-1-3-2 de oynayacak sağ iç bulamamıyorduk yine devam Alper olmayınca Hamit'le devam yani orta saha göbek yine Selçuk-Melo'ya kaldı, 3.adam var mı? Yok.

Sol kanattan hucum edemiyorduk değişen birşey var mı? Yok.

Galatasaray bu yaz yatay olarak genişlemiştir, nitelik(kalite) ve işlev(eksik özellik giderme) anlamında adım atamamıştır.

Be arkadaş takımda Sneijder'i tutup kumara gireceksen, arkadaki 3'luyu ona göre seçeceksin, 4-1-3-2 de Emre Çolak mı oynayacak, Hamit mi? yetersiz bu oyuncular net. Erman Kılıç / Engin ??

Kaliteli yerli şart yoksa 6+2+2 bile kurtarmaz.

gecen sezon bitane kaliteli genc almadik bakalim bu sene nolacak, almazlarsa buyuk hayal kirikligi olacak

1022733-16512964-640-360.jpg

Emre Kılıçla anlaşmıştık ama açıklamadılar hala?

Kuzeni burdamı emrah bastan

Kuzenin neden hala açıklanmıyor?

8.5 e almıştık Amrabat kendi cebinden ödücekse gitsin aradaki farkı:cool:

CL de eğer ki çeyrek final oyndıysak ve yarı final i kaçırdıysak, Amrabat ın rolü yadsınamaz. Bence ödemiş olduğumuz bonservis önyargı oluşturuyor, yıllık aldığı ücrete bakmayalım zaten. Toplam maliyeti Riera dan ucuza geldiği kesin ve Riera ilk sene hiç katkı vermedi.

Bu sene çok farklı bir Amrabat olucaktır.

CL de eğer ki çeyrek final ve yarı final oynadıysak, Amrabat ın rolü yadsınamaz. Bence ödemiş olduğumuz bonservis önyargı oluşturuyor, yıllık alacadığı ücrete bakmayalım zaten. Toplam maliyeti Riera dan ucuza geldiği kesin ve Riera ilk sene hiç katkı vermedi.

Bu sene çok farklı bir Amrabat olucaktır.

Yari final? Auuuuw :rolleyes:

BNm4sUQCYAAlyuR.jpg:large

Miami'de çektirmiş.Monaco yolcusu olabilir mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt