Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat kalitesiz değil ama istikrarsız bir futbolcu. Devamlılığı yok. Yani şu maç çok iyi oynadı diyebilmekten ziyade, şu maçın şu dakikalarında iyi oynadı diyebiliyoruz. Şampiyonlar Ligi maçlarında yer yer ön plana çıktı ve kritik asistler yaptı evet. Ama bize devamlılığı olan futbolcu lazım diye düşünüyorum.

1022733-16512964-640-360.jpg

Emre Kılıçla anlaşmıştık ama açıklamadılar hala?

Kuzeni burdamı @emrah bastan

Kuzenin neden hala açıklanmıyor?

fatih terim veto etmiş oyuncunun yüksek maaşo sebebiyle , iptal o transfer bolu başkanl da söyledi

sol bek almazsak yine sıkıntı çekeriz stoperi gökhan-semih ikilisi bir şekilde idare ederdi ama sol beki idare edicek kimse yok kesinlikle sol bek şart

Akli dengesinin yerinde olduğundan şüphe duyuyorum bazen bu Karlıbel'in. Üslubuna baksan, 16 yaşında, bilgisayar başında Fenerbahçe'ye söven ergenler gibi. Yani tamam hiçbirimiz Fenerbahçe konusunda iyi fikirlere sahip değiliz ama bu adamın üslubu medyada yer alan birinin üslubuna uymuyor.

uslup açısından abarttığına aynı görüşteyyim. kullandığı kelimeler vermeye çalıştığı mesajın önüne geçiyor. bu da ınanılırlık ve doğruluğuna şüphe getiriyor. birazda bu konuda önde olmayı çok istiyo gibi.fakat yazılanlara göre fenerliler bunu hain ilanetmişler b u da fırsatı intikam olarak kullanmaya çalışıyomuş haklı olarak öyle yazmışlar.

No problem. Ben yazdigina katiliyorum,yoksa ona karsin birsey yazardim :yenieek:

EyvALLAH rektaş, ama bazıları çok suçlayıcı tavır içerisinde.

Fener Krasic 'e verdi 7.5m avro, yıllık ücreti saymıyorum. Takıma hiç bir katkısı olmadı.

Chelsea Oscar'a 25m pound, Hazard'a 32m pound verdi. Aldıkları verim parayla orantısı düşünüldüğü zaman akıl duruyor. Transfer çoğu zaman risk taşır. Bizim problemimiz Amrabat'ı doğru kullanamamak bence.

Neyse hayırlısı

fenere gönderdiği tebligata göre karlibelin resmi hesabı o değil zaten

SON DAKİKA | Kasımpaşa, İsviçre'de geçen yıl St.Gallen ile 21 gol atan 27 yaşındaki forvet Ezequiel Scarione'yı kadrosuna kattı.

cezaların açıklanması an meselesi dir kesin.habercilik kadar içi boşaltılmış bir meslek daha yok.

CL de eğer ki çeyrek final oyndıysak ve yarı final i kaçırdıysak, Amrabat ın rolü yadsınamaz. Bence ödemiş olduğumuz bonservis önyargı oluşturuyor, yıllık aldığı ücrete bakmayalım zaten. Toplam maliyeti Riera dan ucuza geldiği kesin ve Riera ilk sene hiç katkı vermedi.

Bu sene çok farklı bir Amrabat olucaktır.

Ben Amrabattan nefret ediyorum:mad:

Kasımpaşa'nın yeni forveti (İsviçre ligi'nin gol kralı)

[video=youtube;fuVSQyD8QeI]https://www.youtube.com/watch?v=fuVSQyD8QeI[/video]

Riera'nın kontrat sıkıntısı nedeniyle sol bek alınmayacak ve Riera-Hakan'la devam edilecek.

G.Saray bu sene güçlenme şansını kaybetti açık. Riera hucumcu bek falan değil sadece ayağı düzgün ama hantallığı ve kıvrak olmaması nedeniyle hucumda da savunmada da sıkıntı yaratıyor. Hakan zaten malum. Yine tek kollu boksör gibi olacağız.

Defansta sıkıntı sadece Semih-Dany ikilisinde değildi, Chedjou ile güçlendik ama sol bekin savunma sıkıntısı devam edecek gibi.

Orta saha göbekte Melo kalacak gibi. Kanatlarda değişen birşey yok, belki Frei gelecek ve Erman Kılıç direkt katkı yok yani.

Forvette değişen birşey yok, Umut kalacaktır en fazla.

Sneijder'den dolayı 4-1-3-2 de oynayacak sağ iç bulamamıyorduk yine devam Alper olmayınca Hamit'le devam yani orta saha göbek yine Selçuk-Melo'ya kaldı, 3.adam var mı? Yok.

Sol kanattan hucum edemiyorduk değişen birşey var mı? Yok.

Galatasaray bu yaz yatay olarak genişlemiştir, nitelik(kalite) ve işlev(eksik özellik giderme) anlamında adım atamamıştır.

Be arkadaş takımda Sneijder'i tutup kumara gireceksen, arkadaki 3'luyu ona göre seçeceksin, 4-1-3-2 de Emre Çolak mı oynayacak, Hamit mi? yetersiz bu oyuncular net. Erman Kılıç / Engin ??

Kaliteli yerli şart yoksa 6+2+2 bile kurtarmaz.

sabirli olalim

güzel analiz su anki gidisat böle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt