Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Potuk malı ne yapıyordur şimdi. Çok merak ediyorum

Aynen, aslinda onun bu haberi aldigi zaman yuz ifadesini soyle bir kamerayla ceskelerdi de, soyle .swf loop icinde butun aksam/gece izlesem. O kadar cok zevk alirim ki o bizi para icin satan adamin uzuntusunu gormekten.

Bilmiyorumki. Ama Ünal Aysal o aciklamalari vardi galiba basvuracaz diye. BAsvurmusuzdur bence.

bence bu hafta Tff 'den çıkacak olan karar bekleniyodur.. Çünki son toplatıda demirören'e eğer değiştirmezseniz AIHM'e gideceğiz demiş..Demirörende hukukcular ile görüşüp bi karar vericem demiş..öyle okumuştum..inşallah AIHM'e kadar gitmez olay şu tüpcü bi işe yarasa bari.

Fransa ligi

Yunanistan ligi örnek olabilir

Olimpiakos ve lyon ambargo'yu koymaya başlıyolar ve bir daha kimse onları ordan indiremiyor. Önümüzde ki senelerde Türkiye ligi için biz ambargo koyabiliriz.

bu okay yokuslu iyiki almadik. hic begenmedim. bizim takimda gire bilecek tek bir oyuncu yok. belki salih kadroya girer bizde. 28 kisilik kadroya ama :)

kerimide begenmedim pek. 40 firin ekmek yemesi gerekir. bizim emre colak daha iyi.

forvete ki ibrahim nedir. tam kazma.

stoperde ahmet birisi var yasina göre cok iyi.

columbia takiminda 3 oyuncuyu begendim ki 1si elit liglerinde oynaya bilecek düzeydie. 9 nummara formali forvetler.

bide 10 nummara oyuncusu varki dünya star adayi bence. muthis yetenek. oyun görüsü cok iyi. sut teknigi süper.

sol bekleri var bide fena sayilmaz.

Zamaninda Fener düserse Sözlesmeyi fesh edebilirim diye madde koyduracakti Alper.

Acaba bu yil koydumu?:asd: Kortkugu basina gelecek cocugun. :asd:

Bu oyuncularin Maaslarini nasil ödeyecek bu Fener? 3 Yil Avrupaya gidememek baya bir gelir kaybi. en az 2-3yilda Sampiyon olamicak gibi zaten. :asd: Batti Batacak. Az Kaldi!

Zamaninda bizim parasizligimizda az dalga gecmedi Kusbeginliler. Ilahi Adalet 10000 katini verdi baslarina

Re: Transfer Nöbeti

Ozaman icini bi Kontrol ettir :D

Saka maka bi yana Yunanistan Lig'ine dönebilir burasi, yani 10 senede 8 kere Sampiyon oluruz böyle devam ederse

avrupa için ne diyor:D

Imkansiz bişey değilki şimdiden Ünal baba ile 3 yıl garanti zaten.

Bkz:Lyon kac kere üst üste şampiyon oldu.

Avrupa'da cl de iki sene sonra yarı final ondan 1 yil sonra uefa kupasi. Ve 2018 cl final.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Fransa ligi

Olimpiakos ve lyon ambargo'yu koymaya başlıyolar ve bir daha kimse onları ordan indiremiyor. Önümüzde ki senelerde Türkiye ligi için biz ambargo koyabiliriz.

Aynen katiliyorum, eger seneye Sampiyon olup öbür senede Takim ciddi anlamda bozulmazsa saka maka bi yana 7-8 sene'ye cikar cidden

Fransa ligi

Oly tamamda, Lyon nereye Ambargo koyuyor? Ambargo vardi, Paris ve Monaco sayesinde kaybettiler artik.

fenevin gelirleri düşeceği için epey süre bocalar ve hatta futbolculardan uefa ya ödeme şikeyetleri gelebilir..

buda transfer yasağı ve başka bir yerden eu yasağı olabilir.

bu okay yokuslu iyiki almadik. hic begenmedim. bizim takimda gire bilecek tek bir oyuncu yok. belki salih kadroya girer bizde. 28 kisilik kadroya ama :)

kerimide begenmedim pek. 40 firin ekmek yemesi gerekir. bizim emre colak daha iyi.

columbia takiminda 3 oyuncuyu begendim ki 1si elit liglerinde oynaya bilecek düzeydie. 9 nummara formali forvetler.

bide 10 nummara oyuncusu varki dünya star adayi bence. muthis yetenek. oyun görüsü cok iyi. sut teknigi süper.

quintero yu diyorsun galiba, çok iyi topçu.

Fenerde yaprak dökümü(oyuncular) olabilir mi acaba?

Bizim taraftar hemen gaza geliyor.. Transfer dedinmi hepsinin iştahı kabarıyor.

Okay, Kerim, jem Karacan gibi futbolcular Emre, Yekta gibi futbolcuların çok gerisinde.

yerli futbolcu alıncaksa Gökhan İnler, Nuri Şahin, Eren Derdiyok gibi kendini kanıtlamış futbolcu alınmalı.

Ayrıca Sneijder, Drogba kalitesinde 2 yabancı daha alınmalı.

quintero yu diyorsun galiba, çok iyi topçu.

evet. columbia milli takimin en iyi oyuncusu. hata izledigim kadari ile turnufanin en iyi 10 nummarasi bence. gercigi ispanya ve fransa takimlarina daha izleme sansina bulamadim. ispanyada da iyi oyuncular vardir o mevkide

evet. columbia milli takimin en iyi oyuncusu. hata izledigim kadari ile turnufanin en iyi 10 nummarasi bence. gercigi ispanya ve fransa takimlarina daha izleme sansina bulamadim. ispanyada da iyi oyuncular vardir o mevkide

ben de ara ara bakıyorum maçlara ama direk insanın gözüne çarpıyor, dar alanda çok etkili topla.bize attığı gol de güzeldi.gerçi keşfedilmiş 7 milyon euro diyor transfermarkt.:D

Juan Quintero - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt