Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Unal Aysal : Yabancı sınırlandırması konusunda olumlu haberler alacagımızı dusunuyorum..

Bu adam ne dediyse cıkıyor..Mujde gibi haber

hucuma azmı katkı yapıyor, yok yahu adam defans hucum ,motor gibi ileri geri, vizyon işte böyle oyuncuların alınmasındadır (not kerim frei alınmalı ,kesin)

ikinci yari pek hucuma cikmadi o sol bek. daha cok garantiye aldi arkayi . kerim alip da ne yapacaksin ki. süre alamaz cürür cocuk bence.

Gökhan İnler ve Nuri kendini kanıtlamış tabi ki ama Jem Karacan ve Kerim'e; Emre, Yekta'nın gerisinde demek, Eren Derdiyok'a kendini kanıtlamış demek futbol cahilliğidir.

Erenin çok maçını izledim. Hava toplarında çok etkili, şutları da bitirici.. Sadece biraz ağır. Zaten hızlı olsa Milanda, Manuda, Münihte falan oynardı.. Türkiye ligi için müthiş bir alternatif olur. Rakip savunmayı açamadığımız maçlarda 18 içinde büyük avantaj sağlar.. Adam yıllardır Alman Liginde oynuyor. Ortalama 8-10 gol atıyor.

Jem ve Kerim Emre Çolak ve Yekta'nın çok gerisinde. Bunu tartışmak bile gereksiz.

ikinci yari pek hucuma cikmadi o sol bek. daha cok garantiye aldi arkayi . kerim alip da ne yapacaksin ki. süre alamaz cürür cocuk bence.

gerektiğinde cıktı kendi takımı yaslanınca geride kaldı mecburen , çok ama çok büyük oyuncu olacak ..

kerim şart,şart değil mecburiyet keza kanatlarda sıfırız ,rotasyon gerektiğinde ilk 11 olarak alınmalı ,sadece kerim değil başka genclerede yönelinmeli keza bizim yedek kadro gecen sene 1461 trabzona elendi sadece elenmedi madara oldu...

Erenin çok maçını izledim. Hava toplarında çok etkili, şutları da bitirici.. Sadece biraz ağır. Zaten hızlı olsa Milanda, Manuda, Münihte falan oynardı.. Türkiye ligi için müthiş bir alternatif olur. Rakip savunmayı açamadığımız maçlarda 18 içinde büyük avantaj sağlar.. Adam yıllardır Alman Liginde oynuyor. Ortalama 8-10 gol atıyor.

Jem ve Kerim Emre Çolak ve Yekta'nın çok gerisinde. Bunu tartışmak bile gereksiz.

Ben Kerim'in Emre'nin gerisinde olduğunu düşünmüyorum...Sadece kafasını kullanmayı unutuyor arada...

Ayrıca Jem içinde bir oyuncu PL'de sıradan bir oyuncu olup Türkiye'ye gelince yıldız olabiliyor....Örnekleri çok...Elmander olur Lualua bile yıldız sayılıyor.

İzlediğini hiç zannetmiyorum Jem ve Kerim'in İngiltere'de ki maçlarını ki izlemiş olsan mümkün değil bunları söylemen. Eren kadar dengesiz, top ezen bi forvet görmedim.

ılgaz çınar ‏@ilgazcinar124 1 sa Andres Correa'nın peşine düşen tahmini 100-200bin€ ile bonservisi alır

AB sınırı olacak büyük ihtimalle...Drogba gelişimine çok iyi bir katkı sağlar...Ayrıca 4.forvetede ihtiaycımız var ben Burak veya Drogba olmayınca elimde sadece Umut olsun istemem .. Çünkü farklı tip bir oyuncuya ihtiyaç olabilir...

Edit : Pardon bu sol bek olan forvetle karıştırdım.

Eren için söylediklerine katılıyorum, ciddi anlamda yetenekli bir oyuncu Eren, yerden havadan her şekilde etkili, tekniği de son derece yerinde..Tek handikapı dediğin gibi hız olabilir ama o kadar da ağır bir adam değil..Bence onun en büyük hatası Hoffenheim'a gitmesi oldu, yani Leverkusen'den bir üst seviyeye sıçrayacak konumdayken o Hoffenheim'a gitti ama Hofenheim da 5 milyon gibi bir bonservis bedeli ödedi Eren için, bu da önemli bir nokta..

Jem ve Kerim için bir fikrim yok, çünkü ikisini de adam akıllı izlemedim..

haydi şiman kadın ( FİFA ) sıra sende. söyle şarkıyı...:ayatollah:

uefa dizüstü çöktürdü, sen de vur tekmeyi indir alt kata...:D

gerektiğinde cıktı kendi takımı yaslanınca geride kaldı mecburen , çok ama çok büyük oyuncu olacak ..

kerim şart,şart değil mecburiyet keza kanatlarda sıfırız ,rotasyon gerektiğinde ilk 11 olarak alınmalı ,sadece kerim değil başka genclerede yönelinmeli keza bizim yedek kadro gecen sene 1461 trabzona elendi sadece elenmedi madara oldu...

nasil madara olmus ?! son 20 dk ambargoya almisdik kaleyi.

yenildik tamam ama o trabzon takimi bence iyi takim.

yinede yenmemiz gerekirdi ama ciddiye almadik isde.

genc oyuncular alacaksan shakiri gibi seviyede birisini alacaksin. kerim yetersiz bence. bu milli takimda bütün oyuncular yetersiz . salih belki girer kadroya. hakan vardi ilk macda begenmisdim ama biraz iyi takim cikinca oda sönükdü. bu kaliteli oyunculari al tamam ama o zamanda kiralik ver 2-3 sene. bunlar devamli oynamali seviye atlamasi icin. bizde bu sansi yakalamali mümkün degil artik. takim seviyemiz cok yükseldiki daha da yükselecek.

barisli-sarpli ve sayre kadro olsa tamam hemen alalim derdim ki. selcuk lu senijder li ve sayre takimda seviyeleri yetersiz.

Sow'u alsak mı acaba veya Gökhan Gönül'ü :D

Gelmeye can atacaklarını düşünüyorum :D

Buna çok güldüm :asd:

Ünal Aysal, Mazbata'yı almış. İnşallah sol bektir. :asd::asd:

Kerim'i U20 deki performansıyla değerlendirmek yanlış olur çünkü diğerleri bir senedir beraber oynuyor..Kerim henüz 3.maçına çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt