Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türk Statüsünde olduklari icin, Gökhan ve Salih yedeklerde oturabilir. Sowda iyi yedek olur. Digerleri Yedegimizde oturacak kalitede bile degiller zaten.

Gökhan yabancı sınırını çok iyi götürür...Önüne'de Eboue'yi koyarsın...

Yedek için adam alıcaksak Semih boşta ve Selçuk Şahinde düşünülebilir :)

Antu da bitanesi tff bütün takımları çekmeli diye başlık açmış.Kendini tek zannediyor galiba.Allah akıl fikir versin

Sow'u alsak mı acaba veya Gökhan Gönül'ü :D

Gelmeye can atacaklarını düşünüyorum :D

bence bize yakışmaz kardeş her ne kadar aiziden nefret etsemde fenerbahçe bize lazım onlarla rekabet sayesinde futbol güzel haksızmıyım

sonuçta aziz yıldırımın ne mal olduğu ortaya çıktı artık % 70 i akıllanmıştır

İzlediğini hiç zannetmiyorum Jem ve Kerim'in İngiltere'de ki maçlarını ki izlemiş olsan mümkün değil bunları söylemen. Eren kadar dengesiz, top ezen bi forvet görmedim.

Kusura bakma da sen dünya futbolundan bi habersin o zaman. :D

Messi, Ronaldo, Rooney dışında santrafor izlememişsin.Top ezmeyen santrafor mu var. Drogba bile zaman zaman top eziyor. Eren 18 içinde etkili olan bir futbolcu. Orada yapacakları bile bizim için büyük katkı olur.

Jem ve Kerimin toplasan 5 er kez maçlarını izlememişimdir. Zaten çok çok iyi futbolcu olsalardı maçlarını sürekli izlerdik. Sadece genç ve yetenekliler. Olursa olur olmazsa olmaz diyebileceğimiz futbolcular bunlar. Bizim risk alcak lüksümüz yok.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sene hedef yarı final. Ondan sonraki sezon final...

Alpere deseler ki şimdi 3 milyon getir bonservisini al hemen alır gelir bi 3 milyonda bize verir beni alın diye :asd:

Üzücü bir durum daha var...Bize şimdi CL'den 2 sene için gelecek para garanti oldu dimi.

Sevindiğim tek konu Kasımpaşadır...O kadar transfer yaptılar AL'ye girdiler şanslarına :D

Leo yine ciktin karsima aksam aksam ders calisiodum :(

biri banami seslendi

tumblr_mohakuBtNb1rijl8go2_500.jpg

yanlis anons galiba :confused:

fenerbahçeden uefa açıklaması:

[GG]'' açıklama yarın yapılacaktır. ''

bun lar harbiden sıyırdılar iyice..:D:D:D[/GG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt