Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napiyosun kardesim iyimisin,saka bi yana hakkaeten emrah nerelerde.bugun bi ara gordum kayboldu.köpegi sardin basina![]()
hic tartismiyalim bile.... DI Maria. Imkansiz.
NANI (45%) veya FARFAN (55%) gelicek.
demirören butun kurulların istifasını istemiş ilginç
saol kardesim,melih bak di maira haberleri cikiyo,toteme yat hemeniyiyim abi çok şükür. Sen nasılsın ? Bırak uğraşsın abi. Ben uyardım alma dedim ama dinlemedi. Artık hayatını o köpeğe göre şekillendirmek zorunda![]()

arkadaşlar rotasyon olarak ts den halil altıntop u istiyorum hem hamitede moral olur
forumda moraller tavan yapmisken boyle bir yorummu yazizilir tahir,allahtan korkarkadaşlar rotasyon olarak ts den halil altıntop u istiyorum hem hamitede moral olur

arkadaşlar rotasyon olarak ts den halil altıntop u istiyorum hem hamitede moral olur
hic tartismiyalim bile.... DI Maria. Imkansiz.
NANI (45%) veya FARFAN (55%) gelicek.
Sneijder'e moral olsun diye Rodney'i alalım o zaman.
Drogba'nın kardeşleri Joel ve Freddy'i de alalım...Hepsinin morale ihtiyacı var sonuçta.