ferda savnur
Parçalı Üye
- 3 Mayıs 2013
- 2.739
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
şeref aydın buraya
şeref aydın buraya
şeref aydın buraya
şeref aydın buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Owusu-Abeyie vardı yakın geçmiş yıllarda Hollanda'da düzenlenen bu turnuvaların birinde. Adam mest etmişti resmen. Sonra kayboldu gitti.
dediğin adamda sağlamdı ama forvet felaket.Jhon Cordoba :yenieek:
büyük üzüntülere gark oldum efendim. bilemiyorum gerekli sistem egitim düzen disiplin bizde yok. şu yaşıma geldim fizik olarak çag atlayan bir oyuncu göremedim.
Bir Owusu-Abeyie vardı yakın geçmiş yıllarda Hollanda'da düzenlenen bu turnuvaların birinde. Adam mest etmişti resmen. Sonra kayboldu gitti.
Kesinlikle katılmıyorum bu yorumunuza...Son cümleniz hariç , o konuda hem fikiriz...Ama Drogba iyi bir rol model olabilir düşüncesindeyim.
adam 93 doğumlu.20-30 gol atmasınıda bekleyemeyiz heraldediğer maçlarınıda izlicem.bu maçta çok beğendim.stili jackson martinezi andırdı bana

:troll::troll::troll:Drogba ve Wes'e talebe alip dedigin gibi rol modellik yapmalarini isteyip gelecegimizi olusturabiliriz o sekilde ama kontenjan buyuk bi pranga
angut com dan
SEO - 25.06.2013 22:13
Mesajı Gönderen: Fere:cLink:4131363
İki tane koyun güdemeyecek dil bilmez yol bilmez kişiler 20 milyonluk camiaya liderlik yapmaya kalkışırsa yaşadıklarımız bununla da sınırlı kalmaz....
Bu arada +1 ceza da son toplantıda UEFA´ya atarlanan malum şahıs yüzünden gelmiş gider ayak son bir kazık olarak bize...
ağır laf olmuş‚ yanlış tespit‚bir kalemde silip atmayın insanları. Aziz Yıldırım ve bizim başımıza örülen çorap çok sıkı‚ baya ince şişle örülmüş. Çıkmaz kolay kolay.
Dil dediğiniz şey bir tercümana bakar‚ konu o değil.
Tahminimce Aziz Yıldırım altından kayan zemini fark edemedi‚ kendisi ileri gidiyorum sandı.
:troll::troll::troll:
https://s14.directupload.net/images/130228/oqux6v2k.swf
bunun tam videosu varmı youtubede bilen varmı..???
son duyumlar nedir duyumcuların gülü
son duyumlar nedir duyumcuların gülü[/QUOT
seref abini cagir..gelir belki..!!!!
ben şerefi hiç sevmiyorum çok havalı