Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir Owusu-Abeyie vardı yakın geçmiş yıllarda Hollanda'da düzenlenen bu turnuvaların birinde. Adam mest etmişti resmen. Sonra kayboldu gitti.

Öyle örneklerde mevcut fakat , ilerleyen yıllarda Avrupa gündeminden düşmeyen isimler de mevcuttur.

büyük üzüntülere gark oldum efendim. bilemiyorum gerekli sistem egitim düzen disiplin bizde yok. şu yaşıma geldim fizik olarak çag atlayan bir oyuncu göremedim.

Evet Arda bile 1 sene daha kalsaydı sıradan bir oyuncu olacaktı.

Bir Owusu-Abeyie vardı yakın geçmiş yıllarda Hollanda'da düzenlenen bu turnuvaların birinde. Adam mest etmişti resmen. Sonra kayboldu gitti.

Risk alabilirz ama, Türkiyede varmi mesela? Adamlarin 10 numarasi nasil oynadi 1,68 lik boyu ile bide mest ettigimiz Salihe bakin

Nijerya U20 Kaptanı nasıl...Ajagun bir penaltı kaçırması hariç harika bir zeka ve kullanabildiği iyi bir fiziği var (kısa,hızlı,güçlü)

[TABLE="class: tabelle_spieler s10"]

[TR]

[TD]Name in native country:[/TD]

[TD="class: fn n"]Abdul Jeleel Ajagun [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Date of birth:[/TD]

[TD]10.02.1993[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Age:[/TD]

[TD]20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Height:[/TD]

[TD]1,63[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Nationality:[/TD]

[TD="class: adr"] Nigeria [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: category"]Position:[/TD]

[TD="class: class"]Midfield - Attacking Midfield[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Market value:[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Player's agent:[/TD]

[TD]FGSM Fair Game Sport Management & Partners

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[video=youtube;1R7oU3-is2M]https://www.youtube.com/watch?v=1R7oU3-is2M[/video]

twtittera girilmiyor sanırım trasnfer var

Kesinlikle katılmıyorum bu yorumunuza...Son cümleniz hariç , o konuda hem fikiriz...Ama Drogba iyi bir rol model olabilir düşüncesindeyim.

Drogba ve Wes'e talebe alip dedigin gibi rol modellik yapmalarini isteyip gelecegimizi olusturabiliriz o sekilde ama kontenjan buyuk bi pranga

angut com dan

SEO - 25.06.2013 22:13

Mesajı Gönderen: Fere:cLink:4131363

İki tane koyun güdemeyecek dil bilmez yol bilmez kişiler 20 milyonluk camiaya liderlik yapmaya kalkışırsa yaşadıklarımız bununla da sınırlı kalmaz....

Bu arada +1 ceza da son toplantıda UEFA´ya atarlanan malum şahıs yüzünden gelmiş gider ayak son bir kazık olarak bize...

ağır laf olmuş‚ yanlış tespit‚bir kalemde silip atmayın insanları. Aziz Yıldırım ve bizim başımıza örülen çorap çok sıkı‚ baya ince şişle örülmüş. Çıkmaz kolay kolay.

Dil dediğiniz şey bir tercümana bakar‚ konu o değil.

Tahminimce Aziz Yıldırım altından kayan zemini fark edemedi‚ kendisi ileri gidiyorum sandı.

:asd::asd::asd::troll::troll::troll:

Drogba ve Wes'e talebe alip dedigin gibi rol modellik yapmalarini isteyip gelecegimizi olusturabiliriz o sekilde ama kontenjan buyuk bi pranga

Wes geldiğinde Okan için çok harika olucak dedim ama Okan'da o hırs yok...Burak bile Drogba'dan birşeyler öğreniyo bence....İnşallah AB sınırı gelirde şöyle 2 oyuncu alırız.

Ynt: Transfer Nöbeti

angut com dan

SEO - 25.06.2013 22:13

Mesajı Gönderen: Fere:cLink:4131363

İki tane koyun güdemeyecek dil bilmez yol bilmez kişiler 20 milyonluk camiaya liderlik yapmaya kalkışırsa yaşadıklarımız bununla da sınırlı kalmaz....

Bu arada +1 ceza da son toplantıda UEFA´ya atarlanan malum şahıs yüzünden gelmiş gider ayak son bir kazık olarak bize...

ağır laf olmuş‚ yanlış tespit‚bir kalemde silip atmayın insanları. Aziz Yıldırım ve bizim başımıza örülen çorap çok sıkı‚ baya ince şişle örülmüş. Çıkmaz kolay kolay.

Dil dediğiniz şey bir tercümana bakar‚ konu o değil.

Tahminimce Aziz Yıldırım altından kayan zemini fark edemedi‚ kendisi ileri gidiyorum sandı.

:asd::asd::asd::troll::troll::troll:

Son cumleyi kes. Vay yavrum vay.

bugun bomba bir transferin aciklamasini beklerdim uefa kararlarinden sonra unal aysal'den beni hayal kirikligne ugrati :sad007:

1044548_595813333785056_69848301_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt