Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hah işte bu...fener küme de düşmeli,tam anlamıyla cezadan tatmin olmak için..tabi biz iyi bi yıldız kanat almalıyız.o zaman zevk-sefa süreriz ha:D

angut com dan

SEO - 25.06.2013 22:13

Mesajı Gönderen: Fere:cLink:4131363

İki tane koyun güdemeyecek dil bilmez yol bilmez kişiler 20 milyonluk camiaya liderlik yapmaya kalkışırsa yaşadıklarımız bununla da sınırlı kalmaz....

Bu arada +1 ceza da son toplantıda UEFA´ya atarlanan malum şahıs yüzünden gelmiş gider ayak son bir kazık olarak bize...

ağır laf olmuş‚ yanlış tespit‚bir kalemde silip atmayın insanları. Aziz Yıldırım ve bizim başımıza örülen çorap çok sıkı‚ baya ince şişle örülmüş. Çıkmaz kolay kolay.

Dil dediğiniz şey bir tercümana bakar‚ konu o değil.

Tahminimce Aziz Yıldırım altından kayan zemini fark edemedi‚ kendisi ileri gidiyorum sandı.

:asd::asd::asd::troll::troll::troll:

Hala savunan var arkadaş hala ya yıl 2013 olmuş aylardan Haziran hala.

Hala savunan var arkadaş hala ya yıl 2013 olmuş aylardan Haziran hala.

savunurlar kardeş bak burada yazıyorum habire yargıtay yargıtay deyip duranlar varya inaki yargıtay onasın yine inanmazlar sonra AHİM i bekleyin o da olmazsa daha üstü var mı bilmyorum onu bekleyin derler

savunurlar kardeş bak burada yazıyorum habire yargıtay yargıtay deyip duranlar varya inaki yargıtay onasın yine inanmazlar sonra AHİM i bekleyin o da olmazsa daha üstü var mı bilmyorum onu bekleyin derler

Yok yahu rte az yapıyor müstehak bu millete. Soyulmayı adiliği hırsızlığı severler. Namusluya da pasif derler memur kafalı derler. Yok yok yorum yok artık.

ya forumda hiç sohbet başlığı falan yok mu,ne bilyim şimdi ben buraya yazın bu sıcakta karpuz iyi gider diye karpuz resmi koysam olmaz.o tür başlıklar yok mu

ya forumda hiç sohbet başlığı falan yok mu,ne bilyim şimdi ben buraya yazın bu sıcakta karpuz iyi gider diye karpuz resmi koysam olmaz.o tür başlıklar yok mu

El oglu acayip acayip resm koyuyo bisi olmuyo..Sen karpuz resmi koymusun cokmu..Kafana gore takıl

bugün güzel bi transfer haberi duyarız inşallah.yetti bu kadar sabır.:D

Transfer Nöbeti

biri banami seslendi

tumblr_mohakuBtNb1rijl8go2_500.jpg

yanlis anons galiba :confused:

Ayıp değil mi moruk ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt