Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O nani buraya gelip 7 numarali formayi giyecek nasil olsa tum cl ligi parasi bize kaldi zuhahahahahaa:cool: not: kafam biraz iyi

Selamun Aleyküm Arkadaslar ben yeni katildim araniza.

Nöbet nasil geciyor aceba ? Hayirli mi ?

Transfer Nöbeti

Ulan sabahin beş bucugu ben hala nani bekliyom burda. Vicdansiz nasil bekletiyo kendini :(

Selam arkadaslar ben yeni kayit oldum. Nöbetler hayirli mi aceba ?

resize.php

07:35 Nani nöbeti devam ediyor Fenerbahçemizin katkıları ile arkadaşımızı renklerimize bağlayacağımız yönündeki ümitlerimi koruyorum.

Dipcik: Beyler bu Farfan gelirse yaşından dolayı 1-2 seneye hızını kaybetmeye başlayacak bide ligten dolayı iyice salacak zaten tek esprisininde tekniği ile birliştirdiği hızı olduğunu düşünürsek onuda kaybedince işte öyle bi şey gelmesin yani :o

farfan icin cok büyük paralar teklif edecegimizi sanmiyorum, schalke taraftarlari onu cok seviyor olabilir ama yönetim cok para kazandi icin ondan kurtulmak isteyebilir ondan dolayi 6-7milyon verirsek bitebilir bu is

haziran bitti temmuza girdik ne sol bek nede orta saha alinmadi. allah korusun muslera'ya birsey olsa 1-2 mac tecrübesiz eray oynayacak, yabanci kontenjani yüzünden riera-elmander-dany-amrabat-culio gibi isimler suan sorunlu, orta sahaya minimum 1 ilk 11 oyuncusu ve yedek sart, yerli kanat sart 1-2 tane, alternatif forvet yok umut icin 500 bin euronun hesabini yapiyoruz hala, necati gelmiyor carlinhos gelmiyor inler gelmiyor nani farfan yalan bence, neye elimizi atsak kurudu. gecen seneden biten chedjou disinda bir tek erman alindi..

farfan icin cok büyük paralar teklif edecegimizi sanmiyorum, schalke taraftarlari onu cok seviyor olabilir ama yönetim cok para kazandi icin ondan kurtulmak isteyebilir ondan dolayi 6-7milyon verirsek bitebilir bu is

Farfan umarim dogru degildir. yada o paralara gidip almayiz. iyi oyuncu ama süper de degil. bu yasina gelmis bir oyuncu icin bukadar parar vermemeyiz. git 4-5 daha koy üstüne naniyi al.

Farfan umarim dogru degildir. yada o paralara gidip almayiz. iyi oyuncu ama süper de degil. bu yasina gelmis bir oyuncu icin bukadar parar vermemeyiz. git 4-5 daha koy üstüne naniyi al.

tabiki bende naniyi isterim ama eger vazgecildiyse ozaman da farfan icin de büyük paralar teklif etmeyiz.

Ynt: Transfer Nöbeti

haziran bitti temmuza girdik ne sol bek nede orta saha alinmadi. allah korusun muslera'ya birsey olsa 1-2 mac tecrübesiz eray oynayacak, yabanci kontenjani yüzünden riera-elmander-dany-amrabat-culio gibi isimler suan sorunlu, orta sahaya minimum 1 ilk 11 oyuncusu ve yedek sart, yerli kanat sart 1-2 tane, alternatif forvet yok umut icin 500 bin euronun hesabini yapiyoruz hala, necati gelmiyor carlinhos gelmiyor inler gelmiyor nani farfan yalan bence, neye elimizi atsak kurudu. gecen seneden biten chedjou disinda bir tek erman alindi..

Yonetim istifa:D

Bugün bir KAP açıklaması bekliyorum.Sıkıldım kaç gündür.En azından Melo'yla Umut'u alalım.

AMK ya bildin paso salliyor, yada bizim yönetim ne istedini bilmiyor ve hergün baska bir futbolcuya yöneliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt