Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BNo8fMaCMAAy94B.jpg:large

Asaletin Yeter@uA1905od1 dkAma ben hala inleri kiralık alabilirler diye düşünüyorum nani ve farfanı birlikte alabilmek için bu benim şahsi fikrim tabi

candan teyzesinin şerefine, he bana sorsan aykut en iyi 2. kalecimiz şuan

Ufuk, Aykut'tan iyi de, Ufuk da Sercan'la aynı kafada.

Eray'da da iş yok. Maç öncesinde önünde savunma ve oyuncular olmadan, bizim oyuncuların boş çektiği şutları karşılamakla olmuyor henüz.

Ftw ‏@FtwGS 33s

Ersun Yanal, UEFA kararlarını değerlendirdi. Yanal, "Kaybeden Avrupa futbolu olur" dedi. hahaha

:lol:

Asaletin Yeter@uA1905od1 dkAma ben hala inleri kiralık alabilirler diye düşünüyorum nani ve farfanı birlikte alabilmek için bu benim şahsi fikrim tabi

Muslera, Eboue, Chedjou, Farfan, Nani, Sneijder, Drogba 7 yabancıyı nasıl oynatıyormuşuz ? Onu da anlatabilirse seviniriz. Riera'yı yazmadım bile.

6+2+2'den fazla olmaz, öyle 2 dakikada, 1-2 haftada olacak iş değil. Cezalardan sonra kimse Galatasaray'ın arayı bu kadar açmasına izin vermez zaten.

furkan ne alemde acaba? tesislerde bari çalıştırsınlar kale taşıtsınlar patates soydursunlar adam iş yapmadan para kazanıyor.

alper transferde göründüğü kadar suçlu değil . bunu herkes bilsin öncelikle...

Alper çıkıp ben Fener'de oynamak istemiyorum Galatasaray'da oynamak istiyorum.Fener'de oynamam için beni tehdit ediyorlar,başıma birşey gelirse bunun sorumlusu o kişilerdir diye hem basına hemde emniyete açıklamalarda bulunsaydı hiçbir şey yapamazdı kimse.Zaten Fener camiası bu açıklamalardan sonra Alper'i kabullenmez,transferden vazgeçerdi direk.Suç tamamen Alper'in.Dik dursaydı çok kolay gelirdi GS'ye.Ama kaypak birisiymiş ki,baskılara boyun eğdi,kendisine stadda topluca küfür edilen camiaya gitti.

evet billic icin toplam 4.8 milyon ödenecek ...cysh

images

Aziz Bana Sen Git Blatter Gelsin Dedi .. Bende Ona Elimin Tersiyle bi kodum

Tahmini sezon açılışı kadromuz

Kaleciler:

Fernando Muslera

Ufuk Ceylan

Eray İşcan

İsmail Çipe

Defans:

Dany Nounkeu

Aurelien Chedjou

Semih Kaya

Hakan Balta

Albert Riera

Emmanuel Eboue

Sabri Sarıoğlu

Orta Saha:

Selçuk İnan

Wesley Sneijder

Yekta Kurtuluş

Hamit Altıntop

Emre Çolak

Nordin Amrabat

Furkan Özçal

Erman Kılıç

Yiğit Gökoğlan

Emmanuel Culio

Kazım Kazım

Ceyhun Gülselam

Emre Yüksektepe

Mertan Caner Öztürk

Forvet:

Burak Yılmaz

Didier Drogba

Johan Elmander

Sercan Yıldırım

Anıl Dilaver

Mehmet Batdal :o

Berk İsmail Ünsal

şimdilik 32 kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt