Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bilmiyorum olm son günlerdir zor giriyorum, Fener ceza aldigini bile en gec ben ögrendim.

Biri söylesin ya, Inler Nani konusuluyor?

Olum hep burdasın ama can alıcı zamanlarda yoksun. Dün seni sorduk en hararetli zamanda kesin dedik gene saçma sapan bi konuda birilerini delirtiyorduk dedik :)

Cevap: Transfer Nöbeti

:lol:

Tulun, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Federasyonun kararını bekliyoruz. Şu an için transfere ön libero konusunu çözdükten sonra kısa bir ara vereceğiz." dedi

yabancı sınırını bekleyen ön libero konusunu yabancı ile çözmeyeceğine göre İnler'i istiyor olabiliriz ama kim bilir ne önermişizdir.

Transfer Nöbeti

Yöneticilerin açıklamaları saçma geldi. Eğer yabancı sınırı konusunda bazı transferleri bekleteceklerse bu ilk olarak ön libero olur. Çünkü sınır olursa İnler, olmazsa Melo gelecek.

Onun için sağ açıktı, sol bekti seve seve yabancı alacağız. Var mı alternatif

ha demeyle alakası yok bu bakış açısıyla ilgili, gerçi ben taraftarında buna hazır olduğunu düşünmüyorum. 105 yıllık klup tarihinde hiç bir oyuncuya 10 mil euro dahi vermemişse bunun altında başka şeyler var. Belki hesap vermekten korkuyorlar başkan olarak belki başka bişe. Şimdi tutup atıyorum shaqiriye 12 mil verilse ve amrabat ayarı bir performans verseydi millet sayıp sövecekti. Sabreden yok Türkiye de yada Sneıjder ın yerine Bernard gelse 1 senede çöp der atarlardı. Bununla da ilgili olabilir durum. Ama dediğim gibi bunun ''HA Demeyle'' ilgisi yok

shagirinin, Amrabat ayarında bir performans vermesi mümkün değil. Shagiri çok rahat katkı verirdi.

Buradaki mantığı anlıyorum fakat şu kesindir ki 10 milyon ve üzeri para verdiğin oyuncunun katkı verememe durumu çok düşük ihtimal olur.

Mesela Bernard ismi bu tarz örneklerdendir.Amarabat ayarında katkı verebilir.Ama fiyat olarakta Amrabattan ucuz olacağını düşünüyorum.

Mesela 30 a merdiven dayamiş bir oyuncuya tabiki 10 nilyon ve üstü verirken çok iyi düşüneceksin veye vermeyeceksin.Bu konuda yöneticilerin tütüz davranmaları normal.

Fakat 26 yaşındaki Naniye 10,12 gözü kapalı verilir.

Aynı şekilde 24 yaşındaki Di mariaya 15,20 gözü kapalı verilir.

Biz şu dönemde ,rakiplerinde düştüğü duruma bakarsak eğer bir oyuncuya 10 milyon ve üzeri para veremiyorsak başkan hiç öyle ilk 10 klüpten falan bahsetmiyecek.Evet borçlar kapanıyor fakat harcama yapmayıp avrupada başarısız ,ligte şampiyonluğu kaybedersen gene borçlar artmaya devam eder. Eski tas eski hamam devam ederiz.

Örnek olarak Bu tarz paraları bizim potansiyelimizin çok altındaki bir takım olan Napoli verebiliyorsa bizde verebiliriz diye düşünüyorum.Napoli mertense 10 milyon verdi. Naniyi neden düşünmediler acaba. Veya düşündeler fakat nani kabul etmemiş olabilir.Tabiki yıllık ücretide veremeyebilirler.

O yüzden bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım.Biraz hırslı olmak lazım.İnanmak lazım.

Ynt: Transfer Nöbeti

Neyini beklicez. 1temmuz kamp basliyor.federasyon yarin acikliyacakti hani. Bir an once aciklanmali ona gore yol haritasi cizilmeli.

Ab olayida bana blof gibi geliyor. İnsan simdiye kadar basvururdu.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt