Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O davalar 10 günde sonuclanmiyor Arif. Öyle kolay degil bu isler. Nihat Kahveci 2 sene ugrasti. 6+2+2 olsun, öpüp basimiza koyalim

O 2 sene, sadece AIHM süreci degil.

Ispanya Federasyona basvurdu, ondan sonra Ispanya Federasyon Tahkim kuruluna.... en son AIHM'e gitdi.

Ayrica Nihat Karari ile, emsel bi karar var...bu süreci daha da kisaltir.

Başka bir forumda Gökhan İnler'e kesin diyorlar.Bülent Tulun'un ön liberoyu halledip TFF kararını bekleyeceğiz açıklamasıyla birleştirince mantıklı duruyor.İnşallah bu hafta açıklarız.Çok istediğim bir transfer Gökhan.

shagirinin, Amrabat ayarında bir performans vermesi mümkün değil. Shagiri çok rahat katkı verirdi.

Buradaki mantığı anlıyorum fakat şu kesindir ki 10 milyon ve üzeri para verdiğin oyuncunun katkı verememe durumu çok düşük ihtimal olur.

Mesela Bernard ismi bu tarz örneklerdendir.Amarabat ayarında katkı verebilir.Ama fiyat olarakta Amrabattan ucuz olacağını düşünüyorum.

Mesela 30 a merdiven dayamiş bir oyuncuya tabiki 10 nilyon ve üstü verirken çok iyi düşüneceksin veye vermeyeceksin.Bu konuda yöneticilerin tütüz davranmaları normal.

Fakat 26 yaşındaki Naniye 10,12 gözü kapalı verilir.

Aynı şekilde 24 yaşındaki Di mariaya 15,20 gözü kapalı verilir.

Biz şu dönemde ,rakiplerinde düştüğü duruma bakarsak eğer bir oyuncuya 10 milyon ve üzeri para veremiyorsak başkan hiç öyle ilk 10 klüpten falan bahsetmiyecek.Evet borçlar kapanıyor fakat harcama yapmayıp avrupada başarısız ,ligte şampiyonluğu kaybedersen gene borçlar artmaya devam eder. Eski tas eski hamam devam ederiz.

Örnek olarak Bu tarz paraları bizim potansiyelimizin çok altındaki bir takım olan Napoli verebiliyorsa bizde verebiliriz diye düşünüyorum.Napoli mertense 10 milyon verdi. Naniyi neden düşünmediler acaba. Veya düşündeler fakat nani kabul etmemiş olabilir.Tabiki yıllık ücretide veremeyebilirler.

O yüzden bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım.Biraz hırslı olmak lazım.İnanmak lazım.
Bana sorarsan Amrabat ta oynadığı süre içerisinde iyi verim verdi emin değilim bir bakılsın sanırım ŞL de ki en çok asist yapan oyuncu olabilir bizim takımda. Ama istenmeyen adam olunuyor bir senede. Hem ne Bernard ne Shaqiri de yıllık 1 m ye gelmezdi zira. Neticede aynı fikri savunuyoruz. Şu büyük takım olma eşiğini bir kere aşmamız lazım ki ondan sonrası gelsin. Elin ne kötü gladbahı 13-14 mil verip forvet alıyorsa, sen twente den sunu alamayız banfica dan bunu alamayız bize yedirmezler diye bakarsan olaya hep olduğun yerde sayarsın. o büyüklerin kullanıp yerıne baskasını buldugunda sutladıkları adamlarla bu sekılde 2. kademe takım olarak kalırsın kanaatındeyım

Transfer Nöbeti

Karardan önce kimse açıklanmaz. Mantıklı olanda odur zaten

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Transfer Nöbeti

Başka bir forumda Gökhan İnler'e kesin diyorlar.Bülent Tulun'un ön liberoyu halledip TFF kararını bekleyeceğiz açıklamasıyla birleştirince mantıklı duruyor.İnşallah bu hafta açıklarız.Çok istediğim bir transfer Gökhan.

Niye mantıklı duruyo. Normalde diğerlerini bitirip ön libero için yabancı kararını beklemeleri gerekmiyor mu

O 2 sene, sadece AIHM süreci degil.

Ispanya Federasyona basvurdu, ondan sonra Ispanya Federasyon Tahkim kuruluna.... en son AIHM'e gitdi.

Ayrica Nihat Karari ile, emsel bi karar var...bu süreci daha da kisaltir.

real socieadat Aihm e bas vurmusdu

Transfer Nöbeti

Amrabat dan iyi bi paraya kurtulmamızda benim için bir transfer sayılır.

Niye mantıklı duruyo. Normalde diğerlerini bitirip ön libero için yabancı kararını beklemeleri gerekmiyor mu

Taktiğin değişeceğini ve kanatlı bir sistemle oynayacağımızı düşünüyorum.Gökhan İnler'i alırsak 2 yabancı kanat transferi olabilir TFF kararına da bağlı tabi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Tff kararini ne zaman verecek.bilgisi olan var mi?

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Transfer Nöbeti

Taktiğin değişeceğini ve kanatlı bir sistemle oynayacağımızı düşünüyorum.Gökhan İnler'i alırsak 2 yabancı kanat transferi olabilir TFF kararına da bağlı tabi.

Diyelim İnleri aldık. Yabancı konusunda sınırlama oldu. Napacaz. Kanatlara hangi yerlileri transfer edeceğiz.

Bana kalsa al kanatlara yabancı sonra bekle. sınırsız olursa Melo, sınır kalırsa İnleri alırsın.

Ben solbek + ön libero alınsa dahi üst düzey bir kanat oyuncusu alınmadığı sürece şampiyonlar liginde pek başarılı olacağımızı düşünmüyorum

FIFA'ya göre ayni :D

Inler

80 Aggression 73 Positioning 79 Interceptions 82 Vision 80 Sliding Tackle 80 Standing Tackle

Melo:

88 Aggression 73 Positioning 79 Interceptions 75 Vision 79 Sliding Tackle 83 Standing Tackle

Sliding Tackle= Kayarak top müdale/calma

Standing T = Normal Ayakda kalarak topa müdale/calma

Positioning= Yer Tutma

Interceptions = Top calma

Vision: Görüs

ben zaten melonun agresivliyini begeniyorum iste Inlerden ustunmus o konuda

6+2+2 olsa bile inler şart zaten , kanatlıya falan geçemeyiz 6 yabancı olursa dolayısıyla hakan baltayı da sol bek yapamayız dolayısıyla riera dolayısıyla melonun yerinde yerli olması lazım gelir, dolayısıyla bilemiyorum

Ynt: Transfer Nöbeti

Tulun aciklamasinda tff kararini beklemeden orta saha transferi olacak dedi. Benim anladigim oraya yabanci alinacak. İnleri unutun. Yoksa o bolgede bekliyecegiz derdi.

Baskan melo inler secimini tff belirliyecek dedi. Demekki orasi yabanci. Sol bek iptal bence.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt