Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

BIzzat Aziz YIldirim beni aradi. GS in verecene parasinin 3 katini teklif etdi bana... Babam, ayni zamanda menajerim, Arif düsünmeden fenerin teklifini alalim.

bende Babama bakarak ,,bizi sevenleri üzmeyelim baba" deyip, GS ile imzaladim.

Hangi görev için imza attın

Cevap: Transfer Nöbeti

Bir halısaha ayarlamadınız lan, Melo vari isyanlarımı sergileyecektim sahada halbu ki

AB işi olacak muhtemelen , eğer olursa

_________________muslera_____________________

eboue_______dany_______chedjou_______carlinhos

____________melo________selcuk______________

farfan____________sneijder______________amrabat

_________________drogba_____________________

eray-semih-sabri-yekta-k.frei-burak-kazım

ab işi çözülecek..farfan + k.frei + carlinhos + melo ... çok zor transferler değil

Amrabat ? :(

@Seref_Aydin: +++SON DAKIKA+++

Sedat DOGAN: Hem Nani hem Farfan ile görüstük. şu anda FARFAN bize daha yakin gözüküyor.

#GALATASARAY #TRANSFER

sahte Şeref yine döktürüyor...

sahte olduğunu söyleyip da paylaşmaya devam etmek neye hizmettir:confused::confused::confused:

Bernard :sad007:

Transfer Nöbeti

Geçen yılki transfer dönemi de böyleydi. Transferler gecikti gecikti sonra 1 hafta içinde Hamit, Amrabat, Burak alındı.

Ah ah şu gecmiş senelerde adı bizim ile anılan bernard ve damıao!!Takımda olduklarını dusunemıyorum

Re: Transfer Nöbeti

Biraz ciddi olalım lütfen sonuçta transfer nöbeti burası. Sohbet etmek istiyorsanız forumda genel sohbet diye bir başlığımız mevcuttur. işten geç gelip yada foruma çok giremeyen transfer hakkında bilgi almak isteyen renkdaşlarımız konuya girdiğinde 20-30 sayfa boş yere sizin sohbetlerinizi okuması pek güzel olmaz. :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt