Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hadi iyi geceler

Farfan alınacaksa bir kanat oyuncusu daha alınmalı. Hamit'le ya da Burak'la kanat oyunu oynayamayız. Keşke Arda dönse.

---------Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

---Gökhan-Sneijder-Selçuk

----Farfan-Drogba-Arda

Efsane be.

BNUihXVCEAEkAmh.jpg

Sezai Karayel olsa bu resmin üzerine ne hikayeler yazardı :D

kanada yabancı futbolcu olayını anlamıyorum.yani bizim yönetim yabancı futbolcu kararının ne yönde değişeceğini düşünüyor.en iyi ihtimal 6+2+2 olmayacak mı.bu durumda farfanla beraber 8 yabancı etmiyor mu.hadi melonun yerine gökhan inler alındı diyelim fazladan bir yabancı daha var.sol kanada yerli almayacağımıza göre nasıl bir 11 düşünülüyor.

Özgür (Bey), belki konudışı olacak ama;

avatarınızdaki sakallı hagi fotoğrafı, haginin hayatı boyunca ilk defa sakallı olarak kamaralar karşısına çıktığı ve babasının vefatı nedeniyle romanya nın 1 aylık sakal uzatma geleneği dönemine mi ait, yoksa başka sakallı fotoları da var mı. çünkü ben hiç rastlamadım.

avatarınız olduğu için size sordum , kusura bakmayın..

Ben Farfan daha çok yararlı olur diye düşünüyorum. Takım oyununa verdiği katkı çok iyi, Oyunun iki yönünü de iyi oynuyor. Fizik olarak sağlam. Hem ligde hem Cl'de çok iyi katkı verir.

Farfan'ın da katkısının çok olacağı aşikar ama Nani ile kadro yapınca kesmedi işte yapacak bir şey yok :) Şöyle bi TT Arena'da Nani gol atsa 2 takla atsa fena mı olurdu :rolleyes:

Şu anda Farfan değil de ben bu takımda öncelikli olarak sol bek ve ön libero transferi görmek istiyorum. Her sene erteleye erteleye bu bölgelere zamanında düzgün transferler yapamıyoruz.

Farfan'a çöp diyor yahu, neyse ben çıkayım forumdan..Can sıkıyor bu muhabbetler..

3 metreden topu kaleye sokamayacak adam oturduğu yerden Farfan gibi kaliteli bir oyuncuya çöp diyor..

Ne kadar basit bu işler!

Hayırlı geceler beyler..

Farfan alınacaksa bir kanat oyuncusu daha alınmalı. Hamit'le ya da Burak'la kanat oyunu oynayamayız. Keşke Arda dönse.

---------Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

---Gökhan-Sneijder-Selçuk

----Farfan-Drogba-Arda

Efsane be.

Hem 7 yabancı hem de Carlinhos, Gökhan, Farfan ve Arda transfer ediliyor, hayalin böylesi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt