Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sadece bu gicik oldum schalke taraftlarina gicik olsun diye, umarim aliriz farfani :asd:

aynen kardes....

Was meinst du zum Tweet von Haluk? Er hat danach nichts mehr geschrieben,ich glaube morgen könnten wir mehr leisen bei AMK.Spor

Uff keske alsak bu adam:trollface:

[video=youtube;JUa-xRhL5Hg]https://www.youtube.com/watch?v=JUa-xRhL5Hg[/video]

UFFFFFFFFFFFF

Re: Transfer Nöbeti

Manchester United, Thiago Alancatra için hem kulübü Barcelona hem de oyuncuyla anlaştı. Barça buna rağmen oyuncuyu gelecekte takımın lideri olacağı yolunda ikna etmeye çalışıyor. (Daily Mail)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

aynen kardes....

Was meinst du zum Tweet von Haluk? Er hat danach nichts mehr geschrieben,ich glaube morgen könnten wir mehr leisen bei AMK.Spor

Uff keske alsak bu adam:trollface:

bana twitter'deki olaylar hakinda cok soru sorma, hic girmedim twitter konusna...

ama okudum kadarilya baya güvenilir... NTV spor'daydi...AMK'ya gecdi.

yarin, en gec Cuma "kokusu cikar" :D

yanliz birde bu "yabanci sinirlama olaiy var"

Inleri alip, bi "pause" yapabililr bizimkiler xD

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

FIFA da birisni yendim. Türk ..GS aldi.

,,nasil koydum...GS'limisn fln dedim"..

Adam ,, hadi len..bi mac daha..., Nani'yi alirsak kimse tutamaz bizi, sen dagil.." dedi :asd:

FIFA da birisni yendim. Türk ..GS aldi.

,,nasil koydum...GS'limisn fln dedim"..

Adam ,, hadi len..bi mac daha..., Nani'yi alirsak kimse tutamaz bizi, sen dagil.." dedi :asd:

iyide bende GS ils sana koydum hemde nasil bayerne karsi okadar basit !

iyide bende GS ils sana koydum hemde nasil bayerne karsi okadar basit !

hahaha, Vallahi biliyordum, bizim forumdan birisi oldunu :asd::ayatollah:

12:3 Sut, Oyunu domine etdim...neyse bi ben, bi sen "koydun" tmm buna anlasalim :D

DaSIlva,fb'li sandim dimi chat'de... ^^

Ara sira kapisiriz, Brezilya'yi alirsin, gercek gücünü gösterirsin

iyide laflarini iyi sec biraz aramizda yas farki var.

bizim yönetim biraz saçmalıyor

aynısını 2 sene önce de yapmışlardı.(şike yapan takımlara TFF ceza vermediği için UEFA'nın Avrupa'dan bütün Türk takımlarını men edeceği korkusuyla transferi 2 ay bekletmişlerdi)

Bu sene de yabancı kontenjanı korkusuyla transfer yapılmıyor.. Herkes biliyor ki yabancı sınırı en kçtü geçen seneki gibi olacak. Tosun paşa gidecek. Yeni yönetim gelecek. Bunlar istese de istemese de yabancı serbest olmasa da en az 10 yabancı ile devam edilecek.

En kötü ihtimalle AİH mahkemesinden Avrupalı yabancılarımız konusunda olumlu karar çıkacak.

Bunlar belliyken neden transfer bitirilmiyor.

Sol bek, ön libero ve santrafor sıkıntısı var.. Gidip alacaksınız arkadaş. Bu kadar basit.

iyide laflarini iyi sec biraz aramizda yas farki var.

normalde lobi'de bu saat'de, hele türkiye'de "liseli tipler oliyor", pek iyi deneyim elde etmedim. hele "faaaaruqq" gibi nik ile :D

Senin oldunu nerden bilim.

Ondan biraz ön yargilyimdir. "fifa'da koydum"'dan baska öyle kötü üslüb göremedim, sende bana "koydum" dedin sonucda...ama anonym, nik ile oynaniliyor, kimin kim oldugu bilnmiyor...küfür fln etmedim yani chat'de.

normalde lobi'de bu saat'de, hele türkiye'de "liseli tipler oliyor", pek iyi deneyim elde etmedim. hele "faaaaruqq" gibi nik ile :D

Senin oldunu nerden bilim.

Ondan biraz ön yargilyimdir. "fifa'da koydum"'dan baska öyle kötü üslüb göremedim, küfür fln etmedim yani chat'de.

neyse simdi kim oldugumu biliyorsun bidaha mac atacaksak uslübü degistirmen gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt