Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence o yaşa gelmiş bir adam için yüksek bonservis artı son transferi bundan sonra transfer olursa büyük ihtimal bonservis parası alamayacağız.

Nani'nin olma ihtimali varken buna para bayılmak saçma geliyor.Benim fikrim bu katılırsın katılmazsın orası sana kalmış.

napcan naniyi ya

https://www.gscimbom.com/forum/dige...ra-18-milyon-dolar-karsiliginda-porto-da.html Reisi unutmayin :cool:

1003245132herrera.jpg

Bizim Himmet ağabeyi Herrera diye kim yutturdu Porto'ya :lol:

Farfan en az 2 sene takıma katkı sağlasın, varsın bonservis kazandırmadan gitsin.

Boşverin geçen sene bedavaydı da bu sene bu kadar para verilmez mantığını.

8-9 a alınırsa iyi iş yapılmış olur, her türlü katkı sağlar.

Dimaria YI ençok ben dillendirdiğim için bu NANKÖR benzetmesi bana galiba...:SS:

sadece naniyi tanıyan birisiyle tartışacaksam bu NANKÖRLÜK konusunda;

Real madrid in geçen seneki maçlarında di maria nın hangi mevkilerde 90 dakka performans düşmesi olmadan oynayabildiğini izlemesini tavsiye ederim. Geçen sene dimaria en çok sol çizgi boyunca oynadı CL de, orijini sağ haf olmasına rağmen. ve satılmasına okey verilmesinin nedeni de modric in gelmesi. sol çizgi ihtiyacını bu yaz gidermeyi düşünen RM de artık Di maria eskisi gibi olmazsa olmaz değil.

RM de artık her mevkinin adamları asil olduğu için; defansın göbeği dışında bütün mevkilerde joker olarak kullanabileceğiniz Dİ Marianın eski stratejik önemi de kalmadı. Ama bu özelliği bizim için halen önemli.....

Bir kıyaslama yapacaksanız; bu kıyas ın taraflarını iyice tanımanız gerekir öncelikle....:yenieek::cool:

Benim demek istediğim nankörlük. Nani gelse Di Maria diye ısrar edeceksen sözüm sanadır.

Ynt: Transfer Nöbeti

Başını kesin mundar olmasın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

onu bunu bırakında pirlo=futbolcu ayrıca candreva da hem lazio hem milli takım performansı çok iyi oyuncu :yenieek:

eğer farfan yarın kap a düşerse , ben nani ninde transfer sezonu sonuna doğru gelebilecegini düşünürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt