Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Özledim hazırlık maçları başlasa yahu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Hem Nani hem Farfan transferi çok ama çok zor.

Her iki transferin olması için ekstra durumların olması lazım;

AB kuralı işlemeli ama bu kural kesinlikle olmayacak. TFF en iyi ihtimal 6+2+2 yi devreye sokar.

O yüzden Nani yada Farfan dan biri olsun da kim olursa olsun. Kanat oyunculu bir takımı izlemeyi özledim:)

olm o değilde benim kafa iyice çorba oldu anasını satayım nasıl kuracak hoca kadroyu ya

şu berk yıldız keşke umudumuz olsa ..bencil diyolar ama daha yaşı 17 sanırım..hoca inşallah kampa alır.

finale kim çıkarsa alsın kupayı brezilya almasın

Hem Nani hem Farfan transferi çok ama çok zor.

Her iki transferin olması için ekstra durumların olması lazım;

AB kuralı işlemeli ama bu kural kesinlikle olmayacak. TFF en iyi ihtimal 6+2+2 yi devreye sokar.

O yüzden Nani yada Farfan dan biri olsun da kim olursa olsun. Kanat oyunculu bir takımı izlemeyi özledim:)

Bari 8+2 olsa ya, 6+2+2 kadar saçma birşey görmedim 2 oyuncuyu tribünde oturtmak için alıyor kulüpler

BRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 1 dk

@uA1905od sen ne dersen doğru çıkıyor Gokmen ama baskan henuz temkinli.. Bakarsin Nani olur :)

asaletinyeter gökmen mi :)

Benim demek istediğim nankörlük. Nani gelse Di Maria diye ısrar edeceksen sözüm sanadır.

FT. okey verdiyse ve alındıysa, bana bu tercihin formasını almak düşer.:cool:

Ama alınmadan evvel tercihimi belirtmek hakkıma, NANKÖRLÜK demek için; bu dünyadan olmamak lazım...:yenieek::yenieek::yenieek:

beyler farfana 7mio verirsek yazık günahtır ya. 9-10mio naniyi alabiliyorsak 7mio farfana harbiden yazık olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt