Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umarım başkan sağ gösterip sol vurur ve Di Maria'yı getirir. Getirirse büyük olay olur, başkana da bu yakışır.

Fatih ‏@NevUz_FB

GS Farfan'ı 10 Milyon altında paraya alamaz. İmkansız. Schalke aptalmı Draxler'den sonra en önemli futbolcusunu 7 Milyona bıraksın.

fenerliler üzülmüş gibi:cool:

ftw geçen timur kuntla konuşuyodu.amrabatla yakın sanırım o adam...kiralık gidecekmiş ama hocayla görüşecekmiş amrabat.

farfan ve gökhan inler alınırsa yazık olur melo ya.

Ne kadar basit demi elimizde kahve yada cola ile bilgisayar başına geçip ona çöp buna kötü demek

bu adamlar transferleri yapabilmek için belki aylarca uğraşıyorlar Aysal ve yönetimin iki yılda camiayı getirdiği nokta ortada.. Elbette hepimizin beğendiği ve istediği sporcular var ama Farfan gibi adma burun kıvırmak kötülemek anlamıyorum bunu. transferde bir çok şartın bir araya gelmesi lazım NEREDEYSE OYNADIĞI TÜM SEZONLARDA ÇİFT HANELİ GOL VE ASİST SAYILARINA ULAŞMIŞ GÜÇLÜ VE HIZLI KANAT OYUNCUSUNDAN BAHSEDİYORUZ

Farfan iyidir arkadaşlar . Bunun dışında beni daha çok mutlu eden bir duyumda aldım.. Vasilis Spanoulis transferide her an bitebilir..Basketbol için yüzyılın transferi

AS.

noldu AMK pek güven yok...genel olarak bu yeni Farfan habeleri pek güven yok Forumca?

Az önce Horst Heldt bana mir Mesaj yolladi. "Galatasaray ile anlastik" Simdi top Farfanda...Eger Galatasaraya gitmek istiyorsa,bu Transer bittiyor.

Bonservis 7.8 Mio € + 1.5 Mio Bonus,Farfan kabul ederse bu Tranfser bittiyor...

Az önce Horst Heldt bana mir Mesaj yolladi. "Galatasaray ile anlastik" Simdi top Farfanda...Eger Galatasaraya gitmek istiyorsa,bu Transer bittiyor.

Bonservis 7.8 Mio € + 1.5 Mio Bonus,Farfan kabul ederse bu Tranfser bittiyor...

1.5 bonus işi yaş.Kimse özel değil takımda. :mad:

Ama imzaya sayarız bunu...:yenieek:

1) İtalya'da Gargano haberleri çıkmaya başlamış.

Pedullà: "Galatasaray-Gargano: la fumata bianca..." - FC Inter News

2) Carlinhos Fluminiense'de kalacağını açıklamış.

Com proposta do Galatasaray, Carlinhos revela que quer seguir no Fluminense - Fluminense - FutNet

3) Bu Brezilyalı arkadaşlara göre de İnler için 12 m €, Di Maria için 25 m € teklif edecekmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt