Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

naninin gelme olasiligi varsa başqan ilk onu alir zaten. ben eminim ondan.

bence o bölgenin transferi yabancı kararı sonrasına bırakılabilir o zamana kadar da nani nin durumu belli olur. bizim önce şu önlibero ve solbek işini halletmemiz lazım

BNg2UnPCMAAf0rB.jpg

Rooney zu Londra diyorlar, bakalım hangisi kapacak..

henüz transfer olmamıştır. ayrıca ortada verilecek çok bir para da söz konusu değildir.

olacaksa 6-8 arası bir paraya bitirilecektir. gören de adı sanı duyulmamış bir adama 20 milyon euro teklif ettik sanacak yahu.

umarım galatasaray'a transferi olumlu sonuçlanır da yıllar sonra takımda istikrarlı bir sağ açık izleriz. srfydn

Beyler simdi Emir Sarigül'le konustum; Farfan fln bitmedi, kesin birsey yok dedi.

Farfan o kadar para etmez. Farfan'ı aldıktan sonra satamazsın kariyerini bitirir sende. Nani'yi alsan, Di Maria'yı alsan her türlü satabilirsin 2 sene sonra. İyi oynarsa üzerine koyarak satarsın, çok başarılı olmasa bile az bi zararla katar tarafına satarsın.

Ben Farfan ile Amrabat arasında senede 2-3M euro maaş farkı olacak kadar fark olduğuna inanmıyorum. Ayrıca seneye Arda'nın dönmesi ihtimali de çok yüksek bunu da düşünerek transfer yapmak lazım.

fatih hocanın bu yılki favorileri carlinhos ve farfan belli oldu. amrabatta inat ettik bi faydası olmadı umarım farfan faydalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt