Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Farfan cok kaliteli bir oyuncu. Herkes hemfikirdir zaten. Ayrica skorer bir kanat oyuncusu.

Güclü, süratli, teknik. Cok etkili olur. Schalke taraftarinin sevgilisi ve herzaman etkiliydi Schalke'de.

Umarim yarin aciklanir bizde seviniriz artik. Jefferson Farfan :) Ama Inler sart gibi

https://www.youtube.com/watch?v=Mxhei9fFKjE&feature=youtube_gdata_player

bu AIHM bi karar verirse, bunu Türkiye yapama zorundamidir? bi arakdas dedi ki, TÜrkiye huki olarak bagli degil...

Yani zoraki yapmasi gerekmiyor, türkiyedeki kurumlar... dogru mu?

Türkiye AIHM'e tanimakadari, ama "hukuki gücü" nasil Türkiye'de?

hic bir hukukcu yok mu koc koca forumda? :D

AİHM'in hukuki bağlayıcılığı var fakat kararları icra edilmeyebilir. Tazminat hakkı doğar, o hak saklıdır.

"Dostane çözüm
yoluyla bir sonuca ulaşılamamışsa, mahkeme başvuruyu esastan inceler; tarafların yazılı görüşlerini alır; gerekli görürse duruşma yapar, tanık dinler, keşif yapar. Mahkeme başvuru sahibinin Sözleşmede tanınan bir hakkının devlet tarafından ihlâl edildiği kanısına varırsa, “hakkaniyete uygun bir surette, zarar gören tarafın tatminine hükmeder” (m.41). Yani Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin hükmedebileceği müeyyide, devleti “tazminat” ödemeye mahkûm etmekten ibarettir. Mahkemenin, devletin Sözleşmeye aykırı işlemini iptal etme gibi bir yetkisi yoktur. Devlet de Mahkeme tarafından Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine aykırı bulunan eylem ve işlemini geri almak zorunda değildir. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları bağlayıcıdır (m.46). Ancak bu kararların cebrî icrası mümkün değildir".

Bir de biz kulüp olarak Avrupa Adalet Divanı'na gidiyoruz AİHM'e değil. Bu durum karıştırılıyor birbirine. Futbolcular AİHM'e başvuru yapabilir fakat futbolcular fazla yanaşmamış bu olaya henüz. Bakalım zaman ne gösterecek...Yine de elimizi çabuk tutmalıyız..

...........Muslera

Hamit Semih Chedjou Carlinhos

.......İnler Selçuk

........Sneijder

Farfan Drogba Burak

Ben sevdim bunu

Farfan cok kaliteli bir oyuncu. Herkes hemfikirdir zaten. Ayrica skorer bir kanat oyuncusu.

Güclü, süratli, teknik. Cok etkili olur. Schalke taraftarinin sevgilisi ve herzaman etkiliydi Schalke'de.

Umarim yarin aciklanir bizde seviniriz artik. Jefferson Farfan :) Ama Inler sart gibi

https://www.youtube.com/watch?v=Mxhei9fFKjE&feature=youtube_gdata_player

adam psvyle ilk iki sezon coşmuş abi ..20,25 gol ortalamayla oynamış iki yıl üst üste..sonra tamamen kanada geçmiş..iyi dir farfan ama nani işte:(

Bu farfan olayini kim atti ortaya daha gecen hafta schalke forumlarinda yok öyle birsey deniyordu? Schalke yöneticisi teklif yok demisti?

o bu değil de transferdeki en yetkili kişi ön liberoyu slıp beklemeye geçeceğiz demedi mi? ne bu farfan tripleri?

Farfan VE Nani alma ihtimalini sevdim ben...

[h=1]jefferson farfan[/h]paylaş

araştır

takip et

başlıkta ara

1. henüz transfer olmamıştır. ayrıca ortada verilecek çok bir para da söz konusu değildir.

olacaksa 6-8 arası bir paraya bitirilecektir. gören de adı sanı duyulmamış bir adama 20 milyon euro teklif ettik sanacak yahu.

umarım galatasaray'a transferi olumlu sonuçlanır da yıllar sonra takımda istikrarlı bir sağ açık izleriz.

paylaş

28.06.2013 02:16 srfydn

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben yeni gördüm.

Çıkardığım sonuç müspet :o... Her an gelebilir.

jefferson farfan

paylaş

araştır

takip et

başlıkta ara

1. henüz transfer olmamıştır. ayrıca ortada verilecek çok bir para da söz konusu değildir.

olacaksa 6-8 arası bir paraya bitirilecektir. gören de adı sanı duyulmamış bir adama 20 milyon euro teklif ettik sanacak yahu.

umarım galatasaray'a transferi olumlu sonuçlanır da yıllar sonra takımda istikrarlı bir sağ açık izleriz.

paylaş

28.06.2013 02:16 srfydn

Cal keke CAL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt