Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yabancı kontenjanı ve ve yedek kaleci sorununu çözmek adına trabzondan tolga yada 7.5 tan aşağı bırakıyorlarsa onuru alalım. muslerayla dönüşümlü oynarlar.

yabancı kontenjanı ve ve yedek kaleci sorununu çözmek adına trabzondan tolga yada 7.5 tan aşağı bırakıyorlarsa onuru alalım. muslerayla dönüşümlü oynarlar.

Hocam Kale ve defans hattında özellikle stoper ikilisinde rotasyon çok uygun değil , çünkü bu bölgeler özellikle istikrar bölgeleri :yenieek:

Yalnız yönetim çok saldı cidden ya Gökhan Zan'la sözleşme yenilenmedi adamakıllı 2 ihtiyacımız var libero ve sol bek hala 2'sinden birinde bile müspet gelişme yok nedir yani anlamadım.

Abiler Farfan açıklama yapmamış mı yok Schalke ile 3 yıllık sözleşmem var gelen teklifi aydınlatma gereği duymadım bile tarzında vs?

Farfan´i aliyorsak Gökhan Inler sart. Cünkü yabanci kontenjani en fazla 6+2+2 olarak degistirilir. Daha fazlasi olmaz.

farfan solda oynar mı?

Abi zaten satalım bütün oyuncuları Sneijder, Muslera, Selçuk, Hamit, Semih, Eboue, Drogba, Burak. Yeniden anlaşma sağlayalım Barış, Mustafa Sarp, Servet, Zapata, Stancu.

snıjder forvet arkası harıcı oynayamaz gecen sene resmen gorduk f.terim de bunun boyle oldugunu acıkladı benım anlamadıgım farfan veya nanı yi alırsak nasıl hangı sısteme gore oynatacaz su an bana gore f.terımın dusundugu kadro bu sekılde

............muslera/onur

eboue semih chedjlu hakan

...............melo

........selçuk......inler

..............snıjder

........burak.......drogba

Kadro yeterli deniliyor da.

Daha Melo`yu alamadik.

Alsak bile, Allah göstermesin Melo veya Selcuk sakatlansa adam akilli yedekliyecek adam yok.

Sol bek zaten yok.

Forvet de lazim daha.

Net 3-4 transfer lazim. Böyle yeterli kadro olmaz.

Bence kadromuz fazlasıyla yeterli

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt