Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 32s

OSCAR CARDOZU : " Ben şikeye karışmış ve iki sene AVRUPA olmayacak bir takıma transfer olmam Değerim ve itibarım düşer."

:D

ballondur kesin ama güzel okunuyor nedense :lol:

gençler kaka gelebilir benden söylemesi avrupa piyasasında talibi kalmadı milan'da almaz artık fatih hocanın kaka aşkı depreşirse yine herşey olabilir.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 32s

OSCAR CARDOZU : " Ben şikeye karışmış ve iki sene AVRUPA olmayacak bir takıma transfer olmam Değerim ve itibarım düşer."

:D

ballondur kesin ama güzel okunuyor nedense :lol:

cardozu kim

Galatasaray, Arda Turan’lı Atletico Madrid ve Wesley Sneijder’in eski takımı Inter’den hazırlık maçı oynamak içinteklif aldı. Sarı-kırmızılı takımın, 21 Temmuz’da İzmir Atatürk Stadı’nda İspanyol ekibiyle karşılaşacağı öğrenildi.

yok ya. masimum 3 sene sonra olur.

-1 sene cikmak icin gider

-2 senesinde en az uefa ligine katilma hakini kazanir ki cezali olduklari icin yine gidemezler

-3 senede artik hak kazanirlar.

yani

2013-14

2014-15

2015-16

2016-17 Sezon itibaren katila bilirler herhalde

Hacı ben sanmam. Çünkü bunların maddi durumları hakikaten kötü zaten kaç senedir şampiyonlar ligi parası almıyorlar. Ligden düşerse para edecek ellerinde Sow Meireles ve belki Stoch tan başkada adam yok. E bir sene de süper lig yayın gelirlerinden yararlanamıyacaklar. E Trabzon sadece sadece kupayı değil tazminat falanda ister.

Tamam ilk senesinde bencede lige çıkarlar ama para suyunu çekmiş olur.

Ha başkan olarak Koç moç gelirse belki yırtarlar

ya ne izmiri çok sıkıcı izmirdeki maçlar

Farfan gelsin de gönlümüz gözümüz kanat görsün.

Hacı ben sanmam. Çünkü bunların maddi durumları hakikaten kötü zaten kaç senedir şampiyonlar ligi parası almıyorlar. Ligden düşerse para edecek ellerinde Sow Meireles ve belki Stoch tan başkada adam yok. E bir sene de süper lig yayın gelirlerinden yararlanamıyacaklar. E Trabzon sadece sadece kupayı değil tazminat falanda ister.

Tamam ilk senesinde bencede lige çıkarlar ama para suyunu çekmiş olur.

Ha başkan olarak Koç moç gelirse belki yırtarlar

koc gelse ne yazar ki. finanzal fair playi olayini unutmayalim lütfen :)

bide bunlar yinede ilk 4 e oynar öyle yada böyle. bizim ölümüz zamaninda sampion oldu bu ligde yani.

sadece galatasaray resmi sitesine itibar ediniz çipet çipet

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ya o duyumculara bende tivim ama burda herkez duyumunu paylasamiyor benim bildigim kadari ile. yani ne bileyim... burda forumda duyumculuk yapa bilenler adminlerden izin alarak yapa biliyor diye biliyorum. baska türlü olmasi zaten kabul ede bilecek tarzdan olmaz.

Bendeki tek etkileri kendilerine güldürmek oluyor .

Valla ben dün Abdullah abi'ye söyledim forumu yönetenleri daha dikkatli seçin diye artık kaale alır almaz o benim sorunum değil.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Dün adminin biri hakkında ''ne düşünüyorsunuz'' diye açılan konuya bile izin verilmedi , unuttun heralde :o

iste o yuzden yanilmayin, amk nin hepsi dogru olsa zaten galatasaray.org olurdu

İnandığımız filan yok. Herifler para kazanmak için kırk takla atıyor. Haberleri de ona göre yapıyorlar. Ama dikkat ediyorum her gün bu gazete düzenli olarak yapıştırılıyor foruma.

bu Payeti 8.5 mil. almışlar biz istesek kaça verirlerdi?

Yurtdışında bir takım alıp ordan buraya oyuncu mu alıp satsak bu ne yaa biz istesek 10-12 arası isterlerdi bu milliyetçiler.

bu Payeti 8.5 mil. almışlar biz istesek kaça verirlerdi?

Yurtdışında bir takım alıp ordan buraya oyuncu mu alıp satsak bu ne yaa biz istesek 10-12 arası isterlerdi bu milliyetçiler.

Tam tersi bence aynı ligdeki rakibine satıyor biz istesek daha ucuza alırdık bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt