Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Insallah Farfan gelirde adam gibi Kanat oyuncumuz olur Allah'in izniyle.

Farfan gelirse kirilmayan bel kalmayacak ahan buraya yaziyorum, Q7 gibi Sov hareketleri yapan oyuncu degil ( iyiki ), gercekten bildigin kanat oyuncusu, üstelik Gol atabilen biri, Amrabat gibi 43 Mac'ta 1 Gol atmaz

gelince oy farfana farfana ateşde düştü sahalara, tarzı saçma salak totomaç AMK geyikleri dönmez umarım :p

farfan gelir ve Amrabat giderse Galatasaray 2 sene öncesine döner çok net..:mad:

tamam beyler biraz abarttım

Farfan gelirse kirilmayan bel kalmayacak ahan buraya yaziyorum, Q7 gibi Sov hareketleri yapan oyuncu degil ( iyiki ), gercekten bildigin kanat oyuncusu, üstelik Gol atabilen biri, Amrabat gibi 43 Mac'ta 1 Gol atmaz

biraz abartıyosunuz farfanı

Amrabat kırkpınar a katılsa, büyük ihtimal kazanır. Bizde ordan gelen altın kemeri satsak acaba Amrabat'ın bonservisini çıkartabilir miyiz? :asd: :asd: :asd:

Farfan gelirse fena olmaz ama daha da iyi bir kanat oyuncusu lazımdı bize

sol beke Coentrao

sağ kanada Nani

ve Melo'nun bonservisini alıp transfer sezonunu kapatalım.

Carlinhos, x, y, z ile niye uğraşıyor bizim yönetim.

10 milyon Coentrao+10 Nani+5 Melo toplamda 25 milyon euro bonservis tutar.. Şu anki aşamada bu paralar bizim için çok yüksek değil.

Bu adamları uyum ağlamazlarsa zaten 4 yıl içinde o paralara çok rahat okuturuz.

coentrao yu 10 milyona alamazsin, 18-20 milyon a anca olur, unutun fantaziyi, bende cok isterdim

6+0+4 rezaleti devam ederse kadrolar pert olur, en azindan 6+2+2 devam etmeli ki 8 yabanci oynatabilelim. statü degismezse 4-3-1-2 oynama ihtimalimizi %100 görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt