Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler son aldığım duyumlara göre farfanla ciddi şekilde ilgileniyomuşuz kaynak çok sağlam..:asd:

bu arada schalke'liler kendini ne zannediyorsa farfan'in 7+2 bonservis bedeliyle transferine olmaz diyorlar, herifler aldiklari paradan fazlasina satmak istiyor. 28 yasindaki oyuncuya 12-14 istiyor herifler. bence o +2 bonusu bile fazla ama iki sene sampiyonlar ligine tek gidecegimiz icin ayak basti parasi tamamen bizim, buda 10 milyon gibi bir rakam yani farfan bedavaya geliyor denilebilir. kasadan birsey cikmayacak. birde gökhan inler'i alsak süper.. farfan alinirsa meloyu unutun. iki sene sl'den minimum 20 garanti gelecek gruplardan cikarsak falan minimum 5 daha gelecek yani bu iki transfer ipotekli bedavaya geliyor neredeyse

Açıklayın şu transferi...

Neyi bekliyoruz anlamadim yau...

Secimi bekledik daha ne olsun...

sol beke Coentrao

sağ kanada Nani

ve Melo'nun bonservisini alıp transfer sezonunu kapatalım.

Carlinhos, x, y, z ile niye uğraşıyor bizim yönetim.

10 milyon Coentrao+10 Nani+5 Melo toplamda 25 milyon euro bonservis tutar.. Şu anki aşamada bu paralar bizim için çok yüksek değil.

Bu adamları uyum ağlamazlarsa zaten 4 yıl içinde o paralara çok rahat okuturuz.

real madrid 30 a aldığı adamı bize 10 a mumkun değil vermez ayrıca nani 10 milyona gelse alınırdı zaten bu dediğin olmaz gibi maalesef

Amrabat kırkpınar a katılsa, büyük ihtimal kazanır. Bizde ordan gelen altın kemeri satsak acaba Amrabat'ın bonservisini çıkartabilir miyiz? :asd: :asd: :asd:

Yok artık, sonuçta espri amaçlı da olsa, o kadar da değil..:SS:

Bu sene 5 li orta sahaya melonun önünde Xelçuk ve sneijder; kanatların, sağda Hamit(?)+nani/Dimaria ve solda ise Amrabat +Erman la oluşacağını tahmin ettiğim sistemde Amrabat devamlı veya çoğunlukla forma bulup kendine gelecektir diye düşünüyorum. :cool:

Yedek kalmaktan çok sevdiği cimboma ve futbola küsme noktasına geldi adam...:sad007:

Sneijderi de 7 milyona alacağımızı kim düşünürdü ki.

Alper 6.3 Sneijder 7.

Piyasayı iyi takip edince alınabiliyor.

hmmm dogru:rolleyes: adamlar daha 26 yasindaki adami 30 a aldiktan sonra 10 verecekler cok mantikli, verdigin ornekler de hic uyusmuyor malesef

alper i nasil ornek verirsin ayrica o tam facia

bizim yönetim nani'yi düsünüyorsa jeremy menez'i de listesinde bekletiyordur herhalde. nani gibi sözlesmesi seneye bitiyor.

Sneijderi de 7 milyona alacağımızı kim düşünürdü ki.

Alper 6.3 Sneijder 7.

Piyasayı iyi takip edince alınabiliyor.

Bonservis fiatı, Futbolcunun performansı kadar oynadığı kulüpteki kalan sözleşme zamanı ile de alakalı. Fiyatlardaki tutarsızlık biraz da buradan kaynaklanıyor.

Sneijder oynamasa bile interde 4-5 yıllık sözleşmesi daha olsa 15 den aşağı vermezlerdi. Örnek olarak 2 sene önce 12-13 M istenen meloya şimdi Juve 5-6 M fiyat çekiyor. fiatının 2 senede 1/3 e düşmesi melonun kalitesinin düştüğüne mi işaret ediyor..:confused::confused::confused:

bizim yönetim nani'yi düsünüyorsa jeremy menez'i de listesinde bekletiyordur herhalde. nani gibi sözlesmesi seneye bitiyor.

sence farfanla amrabat arasında cepten 8-9 milyon euro çıkarmaya değecek derecede kaç tık fark var murhan?

sence farfanla amrabat arasında cepten 8-9 milyon euro çıkarmaya değecek derecede kaç tık fark var murhan?

Farfan daha dinamik, daha güclü ve oyun görüsü daha iyi. Ayaklari yere saglam basiyor, bizim Amrabat'in eli ayagi titriyor gibime geliyor, sürekli bir acele etme hissi var. Bu his sayesinde sürekli son paslarda fire veriyor. Amrabat'in sakin oynadigi maclarda etkili oldugunu göreceksiniz. Avrupa'da Farfan-Amrabat-Sneijder ve Burak/Drogba hucum hatti epey is yapacaktir. Farfan ve Amrabat savunmaya destek veren isimler, Sneijder'in de sevdigi tipte oyuncular. Bu 3'lüyü destekleyecek Selcuk ve muhtemelen G.Inler de dinamik orta saha. Forvet kim olursa olsun iyi beslenir.

ben halili begeniyom

━━━━━┓ \\

┓┓┓┓┓┃

┓┓┓┓┓┃ ヽ○ノ

┓┓┓┓┓┃  / 

┓┓┓┓┓┃ ノ) 

┓┓┓┓┓┃

┓┓┓┓┓┃

┓┓┓┓┓┃

┓┓┓┓┓┃

┓┓┓┓┓┃

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

fatih hocada bu yaz cok forumsuz. biran onve versene kararlarini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt