Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper mert ‏@alpermertt Geschützter Account 32s

Ön libero icin Felipe Melo artık bonservisi ile Galatasaraylı olacaktır hocanın isteği bu yönde

Bakın melonun yaşı dezavantaj falan ama gerçi cogumuz hemfikiriz

melo kafası rahat oldugu zaman Dünyadaki en aktif 3 önliberodan biri bence

Jesus Navas'ın boşluğunu doldurmak için harekete geçen Sevilla yöneticileri Sabri ile ilgileniyor. Yöneticiler istanbul'da.

:D

Yöneticiler ve FT. eğer Sabri gitmek isterse, parasıyla yerine yerli bir sağbek alarak kaptanın yolunu açması gerekir. Bunu fazlasıyla hakediyor.:cool:

alper mert ‏@alpermertt Geschützter Account 1m

Genç isimler tabiki takip ediliyor Kerim bence U20 sonrası Galatasaraylı olur ancak Gökhan İnler de Napoli de makul fiyatlara inmeli

kerim haylirli olsun

Melo'ya bi o kadar soğudum fakat Gökhan İnler de hiç içime sinmiyor.

Melo, Farfan, Kerim gelsin dertler bitsin.

sabri haberlerini yeni duydum hiç güleceğim yoktu. Sabri-sevilla insanın inanası gelmiyor:D. ama onun için bu fırsatı geri çevirmemek lazım. gitsin 3-5 ay ispanya havası alsın, kariyerinde anlatabileceği bir ispanya-avrupa macerası olsun. onun için inanılmaz bir fırsat. nasıl olsa ocakta geri dönmek isteyecek. sözleşmesinede özel bir madde konulabilir eğer isterse ocakta aynı bonservisle geri dönebilir diye ki zaten onu bizden başka kimse almayacaktır ya :asd:

Kerim kendi yaş grubunda bile öne çıkan bir oyuncu değil

Şl çeyrek final hedefliyen Gs de anca rotasyon oyuncusu olur

11 e yazan arkadaşlara duyurulur

Melo'nun yerine Wellington gelsin bide Frei ile Farfan gelsin olay tmmdır :D

Kerim kendi yaş grubunda bile öne çıkan bir oyuncu değil

Şl çeyrek final hedefliyen Gs de anca rotasyon oyuncusu olur

11 e yazan arkadaşlara duyurulur

zaten renktaş geldigi gibi bizde direk oynamazki :D bizim ileri uç çok kaliteli oyunculardan kurulu ilk önce onların arasında pişmesi lazım

İzlediniz mi hiç Wellington'u ?

renktaş izledim tabiki onun için diyorum zaten

kesinlikle 1 2 maçını izlesen adamı havada karada istersin

çok hızlı oyuncu topla yada topsuz çok hızlı gidiyor, topu ayagına alınca dikine çok iyi gidiyor

boyu kısa hava toplarında çok iyi degil kanımca ama yerden geçit vermiyor renktaş vede çok güçlü paslarıda çok iyi

benim görüşüm tek eksiği çok fazla rakip ceza sahasına girmiyor genelde pas veren oyuncu

çok hızlı oyuncu topla yada topsuz çok hızlı gidiyor, topu ayagına alınca dikine çok iyi gidiyor

boyu kısa hava toplarında çok iyi degil kanımca ama yerden geçit vermiyor renktaş vede çok güçlü paslarıda çok iyi

benim görüşüm tek eksiği çok fazla rakip ceza sahasına girmiyor genelde pas veren oyuncu

Genç oyuncu yabancı sınırı olmasa alıp değerlendirmek lazım. Shaktar ve Porto'nun avantajı bu ucuza alıp parlatabiliyorlar böyle oyuncularını sen alamıyorsun 18'e kaç oyuncu koyacağız diye elimiz ayağımıza dolaşıyor.

şu anlattıklarından adamın kanat oyuncusu olduğunu çıkarttım bu nasıl önlibero yahu önlibero dediğin yavaş olur top çalar sert yapar millete :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt