Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Heldt, "Farfan'la ilgilenen takımlar var. Bunların arasında Galatasaray'da bulunuyor. Görüşmeler devam ediyor" dedi.

GALATASARAY İLGİLENİYOR, İLGİLENEN BAŞKA TAKIMLAR DA VAR

"İtalyan ve İspanyol takımları da Farfan'la ilgileniyor mu/" sorusuna Heldt gülerek yanıt verirken, "İlgilenen takımlar var. Galatasaray'la görüşmemizi yaptık. Ama şu anda hiçbir şey belli değil. Farfan kalır mı gider mi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

SCHALKE HENÜZ KARARINI VERMEDİ

Şampiyonlar Ligi'ne play-offtan başlayacak olan Alman takımı için Farfan'ın önemli futbolcu olduğuna vurgu yapan Heldt, "Takımımızın önemli parçası; bizimle devam etmesini isteriz. Fakat, önümüzdeki bir kaç haftalık süreç tekliflerin değerlendirilmesi için belirleyici olacak" dedi.

GALATASARAY'IN 7 MİLYON EURO TEKLİF ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Alman kaynaklar Schalke'nin en yüksek fiyata Perulu golcü oyuncuyu satmak istediğini belirtiyorlar. 2016 yılına kadar Schalke'yle sözleşmesi bulunan Perulu oyuncu için Alman kulübü 9 milyon euro sözleşme fesih bedeli istiyor.

Fatih Terim'in listesinde üst sıralara koyduğundan bahsedilen Farfan için önceki hafta, sarı kırmızılı yetkililer, Schalke'yle bir görüşme yaptı. Galatasaray'ın Farfan için 7 milyon euro önerdiği öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncu, Almanya'da yıllık 3.2 milyon euro brüt para kazanıyor.

Ne Melo ne İnler tek hedef Obi Mikel ==========* gs taraf

Eski takım arkadaşı Drogba, Nijeryalı oyuncuyu ikna ederken, Fatih Terim de Mourinho ile temasa geçip bonservisin düşürülmesi için devreye girdi.

ASLAN, Felipe Melo’nun sözleşmesinin bitmesiyle birlikte transferde önceliği orta sahada defansif olarak oynayabilecek isimler üzerine vermişti... Başkan Ünal Aysal da her konuşmasında Chedjou’nun ardından ikinci hamlelerinin bu bölgeye olacağını vurgularken listede Felipe Melo’nun yanı sıra başka isimler de bulunuyor. Ancak Aysal’ın aklındaki ilk isim John Obi Mikel...

Farfana burun kıvırmak çok acayip bir şey gerçekten. Hadi insanlar bizim sistemimize uymaz falan dese neyse de naniyi isteyip bu adamı yerin dibine sokmak garip olmuş. Naninin iki artısı farfana göre şudur; 3 yaş genç olması ve manuda oynaması. See the latest Castrol EDGE Rankings - compare player performance by position, league, nationality and club | FULL CASTROL EDGE RANKINGS | Castrol Football | Official Sponsor FIFA World Cup 2014™ bakın bu sıralamada farfan kaçıncı sırada. Ben demiyorum ki farfan illaki gelsin ama adama da 2. sınıf futbolcu muamelesi yapmak sonradan silinecek entrylere sebep olacaktır :b5: İlk mesajım biraz sitemli oldu ama olsun

bu enrtriyi giren arkadasın verdiği liste de leon osman Andres iniesta,yaya toure,javier martinez,steven gerardan daha yukarıda ve daha fazla puanı var onu çözemedım ben ne alaka ?

Drogba

Amrabat Sneijder Farfan

Selçuk Melo

Carlinhos Chedjou Dany Eboue

Muslera

:ka21:

bu enrtriyi giren arkadasın verdiği liste de leon osman Andres iniesta,yaya toure,javier martinez,steven gerardan daha yukarıda ve daha fazla puanı var onu çözemedım ben ne alaka ?

Aylık olarak değerlendiriliyor Farfan o listede 2 aydır aynı sırada olduğu için paylaştım leon osman 60 sıra atlamış bu ay iniesta ise 50 sıra gerilemiş.

Önceliği ön libero transferine ayırmayı planlayarak sezon öncesi çalışmalarına başlayan Galatasaray, Jefferson Farfan transferinde sona yaklaştı..

Schalke Kulübü ile Almanya'da 3 gündür pazarlık yapan sarı kırmızılı yönetim Perulu futbolcunun da Galatasaray'a gelmek istemesiyle önemli bir mesafe kaydetti. (lig tv)

Bonservis pazarlıklarının 10 milyon eurodan başladığı Farfan için Galatasaray, Schalke kulübü kısa vadeli ödeme planı ile 7 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma noktasına geldi..

Schalke'den yıllık 1 milyon 750 bin euro alan Farfan, Galatasaray'ın 2.9 milyon euroluk teklifine sıcak baktı ve kulübüne ayrılma isteğini yineledi.(lig tv)

Melo konusunda Juventus'la anlaşma noktasına gelen ancak ödemelerde pürüz yaşayan Galatasaray, Brezilyalı Wellington ile Ralf'in menajerleriyle temaslarını sürdürüyor.

Transferde yerli futbolcular üzerinde de duran Galatasaray yönetiminin Kayserispor'un genç orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu ile ilgilendiği, orta sahanın solu için ise Fulham forması giyen Kerim Frei'dan vazgeçmediği belirtiliriyor. (lig tv)

Aylık olarak değerlendiriliyor Farfan o listede 2 aydır aynı sırada olduğu için paylaştım leon osman 60 sıra atlamış bu ay iniesta ise 50 sıra gerilemiş.

valla liste aylık atlasın ya da gunlük atlasın leon osmanın puanı hıcbır zaman ınıestayı gecemez.Leon osman kım ınıesta kım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt