Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vladamir Weiss kaça gitmiş beyler haberi olan var mı Olimpiakosa gitti diyip duruyolarda

Şu AB statüsü gerçekleşirse tahminimce oyuncunun ikinci bir vatandaşlığı varsa bunu saymazlar. Milliyeti neresi ise ona göre ayarlanır. Biraz garip ama bizde böyle olur olacaksa bana göre.

Çünkü güney amerikalı futbolcuların çoğunun İspanyol, İtalyan vatandaşlıkları var. Afrikalıların da bir çoğu Belçika ya da Fransa pasaportu taşıyorlar. Dolayısıyla tamamiyle yabancılardan oluşan kadrolar çıkarabilir bazı kulüpler. (Biz de dahil) TFF'nin buna onay vermesi pek mantıklı gelmiyor bana.

[video=youtube;EENxvJT0C3Y]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EENxvJT0C3Y[/video]

Eski takım arkadaşı Drogba, Nijeryalı oyuncuyu ikna ederken, Fatih Terim de Mourinho ile temasa geçip bonservisin düşürülmesi için devreye girdi.

ASLAN, Felipe Melo’nun sözleşmesinin bitmesiyle birlikte transferde önceliği orta sahada defansif olarak oynayabilecek isimler üzerine vermişti... Başkan Ünal Aysal da her konuşmasında Chedjou’nun ardından ikinci hamlelerinin bu bölgeye olacağını vurgularken listede Felipe Melo’nun yanı sıra başka isimler de bulunuyor. Ancak Aysal’ın aklındaki ilk isim John Obi Mikel...

gs taraf

İtalyan Tuttosport gazetesi bugünkü sayısında, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Reto Ziegler'i istediğini iddia etti.

Sizce fb neden bu kadar para verip transfer yapiyor daha gelecekleri net degil

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Açıklanmadı ama 3 milyon avrodur max.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bizdeki kanat yokluğundan gördüğün gibi Djalma olsun Weiss olsun gördüğüm her kanat oyuncusuna yavşıyorum biraz hızlı ve yetenekli olan ://

İtalyan Tuttosport gazetesi bugünkü sayısında, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Reto Ziegler'i istediğini iddia etti.

Hep derler ya "o gazete x ülkenin fotomaçı" bu gazeteyi bilmiyorum ama yaptığı haber gerçekten fotomaç kıvamında ben İtalya medyasından daha çok şu Milan'ın emektar sol beki Antonini'yi yazmasını beklerdim enteresan.

U20 Dünya Kupasını izleyenler Nijerya'nın kaptanı 10 numaralı Ajagun nasıl oyuncu sizce...3-4 gol ve bir o kadar asisti var 3 maçta.

[video=youtube;et0C7NOzqFs]https://www.youtube.com/watch?v=et0C7NOzqFs[/video]

[video=youtube;1R7oU3-is2M]https://www.youtube.com/watch?v=1R7oU3-is2M[/video]

[video=youtube;b0LeWQBdV8g]https://www.youtube.com/watch?v=b0LeWQBdV8g[/video]

Birde Aminu var.

ppylu.jpg

BN4RFKHCIAMKT4e.jpg:large

ppz1j.jpg

BN3Ch50CEAAFkYs.jpg:large

hey gidi ali sami yen hey..

Re: Transfer Nöbeti

Beyler fransa u20 takımından oyuncu onermeyin hepsi zaten yıldız adayı hepsi takip edilen ve bir çoğu büyük takimlarda forma giyen oyuncular.

yok kardes,bence yapmaz... ha bu muhabiri bile SCHALKENIN muhabiri . yani güvenilir...

Farfan yalan oldu...:sad007:

Ya direk anlaştık denmez ki zaten transfer işleri karışık oluyor %100 oldu denenler olmuyor %100 olmuyor denilenler oluyor o yüzden gerçekten en temizi resmi siteyi beklemek.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Beyler fransa u20 takımından oyuncu onermeyin hepsi zaten yıldız adayı hepsi takip edilen ve bir çoğu büyük takimlarda forma giyen oyuncular.

Nijerya'nın kaptanı derim...İzledin mi? Ajagun

Şu AB statüsü gerçekleşirse tahminimce oyuncunun ikinci bir vatandaşlığı varsa bunu saymazlar. Milliyeti neresi ise ona göre ayarlanır. Biraz garip ama bizde böyle olur olacaksa bana göre.

Çünkü güney amerikalı futbolcuların çoğunun İspanyol, İtalyan vatandaşlıkları var. Afrikalıların da bir çoğu Belçika ya da Fransa pasaportu taşıyorlar. Dolayısıyla tamamiyle yabancılardan oluşan kadrolar çıkarabilir bazı kulüpler. (Biz de dahil) TFF'nin buna onay vermesi pek mantıklı gelmiyor bana.

Yok oyle bir dunya. Avrupa pasaportu varmi ona bakarlar. Varsa AB statusunde sayilir. Senin ki hukuken mumkun degil. Boyle birseyi yapamazlar imkani yok.

Belki AB sinirsiz yapip kriterler getirirler 18'lik kadro da 8 yerli gibi vs ama AB sinirsiz olursa pasaport olayina karisamazlar.

Re: Transfer Nöbeti

Nijerya'nın kaptanı derim...İzledin mi? Ajagun

Evet fena oyuncu değil gelecek sezon büyük ihtimal Kayserispor yada Braga formasi giyecek dün okudum fransiz basininda 500 bin dolar bonservis ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt