Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

schalke kimmis arkadas en son sampiyonlugunu 1957'de almis bir takim. o sürecten sonra 4 kez ikinci olmuslar. (birisinde 15 puan fark yemisler)

farfan bize gelmek isteyecektir makul bir teklifte. brüt 7 milyon alsa bile bunlarin yarisi vergiye gidiyor tas catlasa 3.5 aliyor. eger daha fazla para isterse bonservisinden 1-2 düsürmeli schalke

farfan'a bonservis bedeli olarak maksimum 7 verilir, daha fazlasi asla olmaz.

ben o cogu gibi degilim mesela ama :D

her oyuncu her yerde ayni katkiyi veya katki verecek diye kanun yok. torres e bakin mesela. liverpooldayken veya ispanya milli takimda da hlen torres ama chelseade genelikle bu torres olamaz diyor insan resmen.

melo olmazsa bittik ve sayre demem ben yinede ki orda haklisin. ama onu almamak biraz düzeni bozmak gibi bir sey olur bence ve riske girmis olursun. kontratin süresi ilgili ama benimde süphelerim var acikcasi. saglam maddeler koymak gerekir böyle sözlesme onunla imzalamadan önce.

Hacı Allahını seversen ya lütfen diyorum lütfen:o

...................muslera.........

eboue...semih...chedjou...kolarov/ekotto

.....gökhan....melo....selçuk.....

....................sneijder...................

...........drogba.........burak.............

.....................eray....................

sabri.....gökhan.....dany......riera

kazım.....hamit.....emre/engin..amrabat/erman

.........elmander......umut/necati

muslera

eboue -------- semih ------------ chedjou(AB) ----------- riera(AB)

inan -------------------------- melo

sneijder(AB)

farfon ------- yilmaz ------- drogba​

Chedjou'nun da değerli 12'ydi sanırım ama 6 ya isi bitirdik :yenieek:

Chedjou ve Lille ikisinin özel bir bagi var, Chedjou bonservissiz gidebilirken sözlesmesini uzatmisti, sirf Lille para kazansin diye. Sneijder firsati karsimiza cikmasa Bülent Tulun'un dedigi gibi yarim sene evvel gelecekti. Yari fiyatina alma sebebimiz bu. Yoksa Chedjou 8-9 rahat eder. Hatta pazarlama kuvvetn fazlaysa 10'a bile gönderirsin.

acilen riera'ya bir kulüp bulup göndermeliyiz. riera ile x kulüp anlassin fiyat farkini biz veririz (dünyada riera'ya 3 milyon verecek takim yok)

ve sonrada hemen sol bek alinmali. idare etme zihniyeti avrupada yok artik

hm... ya aklima geldide simdi.

bizim baskana her sey soruyorlar ve oda ne güzel her sey ictenlikle cevapliyor.

bir gazteci ama transfere ayrilan bütceyi sormadi yani ya... :SS:

Transfere ayrilan bütcemiz ne kadar bile bilmiyoruz. ona göre ucardik bizde yani demek istedim :)

AB'nin de sınırı olacaktır muhtemelen.Direk sınırsız olacağını sanmıyorum ben.Mutlaka bi kulp bulunur.

acilen riera'ya bir kulüp bulup göndermeliyiz. riera ile x kulüp anlassin fiyat farkini biz veririz (dünyada riera'ya 3 milyon verecek takim yok)

Sol beke kim gelecek ? Carlinhos muhtesem olaydi coktan avrupada olurdu diye dusunuyorum .. Birde adam isteksiz memleketini birakip gelmek istemiyor

Aynen 1,5 veren varsa 1.5 da biz verelim gitsin adam.

Chedjou ve Lille ikisinin özel bir bagi var, Chedjou bonservissiz gidebilirken sözlesmesini uzatmisti, sirf Lille para kazansin diye. Sneijder firsati karsimiza cikmasa Bülent Tulun'un dedigi gibi yarim sene evvel gelecekti. Yari fiyatina alma sebebimiz bu. Yoksa Chedjou 8-9 rahat eder. Hatta pazarlama kuvvetn fazlaysa 10'a bile gönderirsin.

Doğru,Chedjou olayında haklısın ama Farfan için 14 milyon falan istemezler.Zaten 4 sene önce PSV'den bu adamı 10 Milyon'a almıs Schalke.Simdi yası 30'a yaklaşmış.7-8'e satarlar benim tahminim.

riera okadarda kötü değil be renkdaslarım üstüne para vermeler filan. Gecen seneki performansıyla 2 milyon euroya filan satarız seneye sözlesmesi bitiyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt