Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijderde 29 yasında kardesim bu oyuncuları öyle 5 milyon euroya filan alamazsın gigs 40 yaşında dahada oynuyor

Sneijder ile Farfan arasında (aynı yaştalar) nerdeyse 2 gömlek fark var.

Farfan ne zaman A+ takımların en önemli oyuncusu olmuş ne zaman R.Madrid İnter vs bırak kadrosuna transfer listesine girmiş.

Sneijder A+ sınıf topçuyla Farfan B sınıftır, tıpkı Lincoln gibi.

Lincoln Farfan gibi adamların gençlik ve formda dönemi max. 10m eurodur. Yaşnaldığında da değeri düşer.

Sneijder 29 yaşında 7.5m euroydu Farfan için 5m euro az değil

geçen sene farfanın istatistiklerine bak bakalım :) ona kalırsa burakta 28 yasında 20 m istiyoruz :)

farfanı cok istiyordum halada istiyorum seviyorum ama sizin yazdıklarınız mantıklı geldi

2 yıl saglam fayda alırız ama 2 yıl için sistem bozduguna degmez bence hemde tutan sistem

madem alıcaz naniyi alsak illa isminden degil yasıda 26 :(

Sneijder ile Farfan arasında (aynı yaştalar) nerdeyse 2 gömlek fark var.

Farfan ne zaman A+ takımların en önemli oyuncusu olmuş ne zaman R.Madrid İnter vs bırak kadrosuna transfer listesine girmiş.

Sneijder A+ sınıf topçuyla Farfan B sınıftır, tıpkı Lincoln gibi.

Lincoln Farfan gibi adamların gençlik ve formda dönemi max. 10m eurodur. Yaşnaldığında da değeri düşer.

Sneijder 29 yaşında 7.5m euroydu Farfan için 5m euro az değil

Bu fiyat gerçek fiyatı değildi, şunu bir anlayamadınız.

Başkanın sayesinde fiyat o kadar düştü, yoksa o fiyata alamazdık.

Arkadaslar konuyla alakalı değil ama bişey sormak istiyorum. Bu eşofman'ın üstü çift taraflı mı? tam olarak anlayamadım. Bilen var mı?

o19092-1.jpg

Büyük ihtimalle çift taraflı..

çünkü fotoğrafı büyüterek baktığımızda boyun fermuar başı koruması çift taraflı gibi duruyor.

Daha da önemlisi, fermuar başı boyun koruması ürünü ters-yüz ettiğinizde içerde kalacağından dolayı bu cephede de var..

Bu fiyat gerçek fiyatı değildi, şunu bir anlayamadınız.

Başkanın sayesinde fiyat o kadar düştü, yoksa o fiyata alamazdık.

yok esasen fiyatının öyle olmasının sebebi başkan değildi. başkan belki 1-2 milyon fark ettirmiştir samimiyetinden dolayı. düşük olmasının asıl sebebi aldığı maaşın çok yüksek olması(bizim alabilmemizin esas sebebi) ve form düşüklüğü yaşıyor olmasıydı.

O takımdan bende de var.Tek taraflı.Arkadaşın dediği gibi çift seçenek sunmak için o fotoğraf.

Alın arda inler nani paketini ab falan takmayalım kafamıza:)Yanlarına da eşantiyon olarak kerim okay corchia paketi tamamdır iş

yok esasen fiyatının öyle olmasının sebebi başkan değildi. başkan belki 1-2 milyon fark ettirmiştir samimiyetinden dolayı. düşük olmasının asıl sebebi aldığı maaşın çok yüksek olması(bizim alabilmemizin esas sebebi) ve form düşüklüğü yaşıyor olmasıydı.

Form düşüklüğü vardı ama yine de bu fiyata alamazdık. Bence başkan sayesinde bu kadar ucuza aldık.

İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 6 dk

@uA1905od farfan bitmiş :)

Asaletin Yeter @uA1905od 5 dk

@ibrahimseten :))

Bu ikisi ne zaman bu kadar samimi oldular?

Muhammed Demir'i alalım işte madem yedek forvet arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt