Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok küçümsüyoruz Jefferson Farfan'ı.

Olumsuz tarafından bakarsak Ekim ayında 29 yaşında olacak. Oyununda hız çok önemli bu sebeple 2 sene sonra verimi düşebilir. Ama o iki senede büyük katkı verir.

Hatta ben Farfan gelirse takımdaki en verimli oyuncu olabileceğini düşünüyorum.

Büyük ihtimalle çift taraflı..

çünkü fotoğrafı büyüterek baktığımızda boyun fermuar başı koruması çift taraflı gibi duruyor.

Daha da önemlisi, fermuar başı boyun koruması ürünü ters-yüz ettiğinizde içerde kalacağından dolayı bu cephede de var..

Bende öyle düşünmüştüm. Bilmiyorum store'da falanda görmedim. İnceleme şansı olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Asaletin Yeter, AMK'nin sahibi Gökmen degil mi?

Sneijder ile Farfan arasında (aynı yaştalar) nerdeyse 2 gömlek fark var.

Farfan ne zaman A+ takımların en önemli oyuncusu olmuş ne zaman R.Madrid İnter vs bırak kadrosuna transfer listesine girmiş.

Sneijder A+ sınıf topçuyla Farfan B sınıftır, tıpkı Lincoln gibi.

Lincoln Farfan gibi adamların gençlik ve formda dönemi max. 10m eurodur. Yaşnaldığında da değeri düşer.

Sneijder 29 yaşında 7.5m euroydu Farfan için 5m euro az değil

önemli olam a+ olması değil vereceği katkıdır..

zamanında b+ bile olmayan perezlerle flerquinlerle çeyrek final oynamadık mı??

vay be Mou Demba ba'yi kadroda dusunmuyormus adam west bromwich e gidecekmis kiralik lukaku,torres,cavani hattindan olusturacakmis forvet hattini buyuk ihtimal

Farfan 5-6 milyoncuğa gelecekse gelsin 9-10 falan isterlerse Nani'ye yönelelim.

Yabancı sınırı olmasa Demba Ba'yı takımda görmek isterdim.

Bizim yönetim Farfan'ı alıp transferi bitirir bana göre.(Melo'yu geldi sayıyorum)

Farfan'ın bizim takımın sisteminde nerede oynayacağı,kanatlı sisteme geçersek takımın düzenin nasıl olacağı tartışma konusu.Bütün bunlardan bağımsız olarak Farfan topçunun kralıdır.Burada bazı tuhaf yorumlar görüyorum.5 milyon bile etmez diyenler var :) Yavaşş ol derler orada adama.Bu adamı 8-9'a bile alabiliyorsan bu bir transfer başarısıdır.Adı geçen oyuncu az buz oyuncu değil beyler.Ben bu adamı ilk olarak 2005 yılında PSV-Milan maçında izlemiştim.20 yaşındaydı o zaman daha.Çok etkiliydi.O zamandan beri her sezon belli bir istikrarda oynayan,çok kaliteli,sayılı kanat oyuncularındandır.AB konusu olursa ve teknik heyet-yönetim bazında kanatlı sisteme geçiş için planlar yapılıyorsa tabiki müthiş bir transfer olur.Ama herşey çok karışık,yabancı sınırı böyle devam ederse,kontenjan sorunu nedeniyle kanatlı sistemde sıkıntı yaşarız.Tartışılan konu sadece bu Farfan'ın kalitesine laf eden çarpılır zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt