Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Naniyi alsınlar 3 forma alırım

----------muslera---------

eboue----semih----chedjou---riera

-------melo--------selçuk------

farfan------sneijder--------nani

----------drogba-----------

Ab ve yabanci sinirlama olayin üzerinde calismalar var.

TFF bekleniyor...

duruma göre, Transferler arka arkaya aciklanacak.

yukarıda yazdığım kadroyla zaten karşı takımın beklerini ileri çıkartmıcaksın..müthiş bi kadro hücum açısından..

Bu spiker ve yorumcu neye dayanarak golü musleraya yazmaya çalışıyor anlamadım.

Son vuruştan evvel çizgiyi geçmediyse, son vuruşu yapana yazar.

Geçtiyse de serbest atışın sahibine yazar.

Bir futbolcu kaleye şut çektiğinde kalecinin elinden içeriye girdi diye kalecinin mi olacak gol..:trollface:

Bir futbolcu bilinçli olarak topa vururken veya müdahale ederken; beceriksizliğinden kendi kalesine yollaması dışında kendi kalesine gol attı demek yanlış olur..

[video=youtube;T8HZty_y6NY]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T8HZty_y6NY[/video]

Bu spiker ve yorumcu neye dayanarak golü musleraya yazmaya çalışıyor anlamadım.

Son vuruştan evvel çizgiyi geçmediyse, son vuruşu yapana yazar.

Geçtiyse de serbest atışın sahibine yazar.

Bir futbolcu kaleye şut çektiğinde kalecinin elinden içeriye girdi diye kalecinin mi olacak gol..:trollface:

Bir futbolcu bilinçli olarak topa vururken veya müdahale ederken; beceriksizliğinden kendi kalesine yollaması dışında kendi kalesine gol attı demek yanlış olur..

Evet top çizgiyi geçmemiş. Gol , son vuruşu yapanın...:yenieek:

Benim anlamadigim Gökhan Inler'i ''Fazla Maaliyet'ten dolayi'' almiyoruz ama Nani'ye ''Hayir'' demiyor Baskan ? Ben gercekten bir sey anlamadim.

Benim anlamadigim Gökhan Inler'i ''Fazla Maaliyet'ten dolayi'' almiyoruz ama Nani'ye ''Hayir'' demiyor Baskan ? Ben gercekten bir sey anlamadim.

"Skor üretmeyen adama o paralar verilir mi? Hem de yerli oyuncuya" şeklinde görüş var bizim yöneticilerde 3488943439843 senedir.

"Ön liberoya o kadar para verilir mi?"

Aslında Mertan'ın Capdevilla'ya karşı oyununa bakarsak 11'de bile düşünebiliriz CL dahil...Capdevilla üstdüzey bir oyuncuydu baya zorladı...Arkasında Eboue olsa daha da zorlardı belki , Ujfa oynamıştı galiba...Sağ açığımız bence kendi içimizde olabilir...Tabi 1 sezonda bir Farfan , Nani etkisi yapması da imkansız ama bu işler belli olmuyor...

[video=youtube;Muh-0n5Slww]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/video]

"Skor üretmeyen adama o paralar verilir mi? Hem de yerli oyuncuya" şeklinde görüş var bizim yöneticilerde 3488943439843 senedir.

"Ön liberoya o kadar para verilir mi?"

Allah'im sabir, Gökhan gelse 5 sene Ön Libero'da zorluk cekmicez bunlarin yaptigi ise bak.

Neyse almasin bosver, bunlar gidip Melo'yu kiralasin 8 sene bonservis ödemeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt